Solicitare pentru demisia lui Ion Craciunescu

Apropo.ro / 21.05.2006, 13:25
Solicitare pentru demisia lui Ion Craciunescu
Un membru al Comitetului Director al clubului Poli Timișoara a declarat, sâmbata, la finalul partidei cu Oțelul Galați, ca nu doar Gheorghe Hagi trebuie sa-și dea demisia, ci și Ion Craciunescu, care ocupa funcția de director general, transmite corespondentul

Un membru al Comitetului Director al clubului Poli Timișoara a declarat, sâmbata, la finalul partidei cu Oțelul Galați, ca nu doar Gheorghe Hagi trebuie sa-și dea demisia, ci și Ion Craciunescu, care ocupa funcția de director general, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Nu trebuie ca doar Hagi sa-și dea demisia. Eu cer public demisia lui Ion Craciunescu din funcție de director general. Nu vorbesc doar în numele meu, ci în numele membrilor Comitetului Director al clubului”, a declarat Alin Popoviciu, membru în Comitetul Director din partea Consiliului Județean Timiș.

Popoviciu a propus, de asemenea, ca pâna la finalul campionatului de echipa sa se ocupe Iosif Rotariu, care este antrenor secund, ajutat de Florin Batrânu și Valentin Velcea.

Informat de jurnaliști despre propunerea lui Popoviciu, Iosif Rotariu a declarat ca daca pleaca Hagi, pleaca și el. „Nu ramân aici fara Hagi”, a spus Rotariu, care a criticat jocul formației Poli Timișoara în meciul de sâmbata.

Antrenorul Gheorghe Hagi și-a anunțat demisia de la Poli Timișoara, declarând, sâmbata, la finalul meciului pierdut în fața formației Oțelul Galați, scor 0-2, ca își asuma responsabilitatea pentru rezultatele slabe ale echipei.

Referitor la acest anunț, Nicolae Dobrin, care a fost observator la meci, a declarat: „Cred ca Hagi mai trebuia sa aiba rabdare, cred ca ar fi reușit sa faca o echipa puternica. Probabil ca nu a vrut ca alții sa-i hotarasca soarta. El a facut ce am facut și eu la Pitești”.

Mediafax