Solista unei trupe de rock gothic vrea la altar în rochie neagră

Apropo.ro / 04.04.2012, 12:21
Solista unei trupe de rock gothic vrea la altar în rochie neagră
Ea a apelat astfel la “Zona Zero” de la TVR 1.

Poveşti inedite, cu final fericit, din nou la „Zona Zero” de la TVR 1! Rezolvarea unora dintre cazurile prezentate în ediţiile anterioare „Zona Zero”, dar şi noi dorinţe, care de care mai neaşteptate, sunt aduse mâine seară la TVR 1, de la ora 21.10, de Irina Păcurariu şi Cristian Tabără.
Soprana Felicia Filip vine la „Zona Zero” pentru a face un duet cu Cristian Gombolşanu, un tânăr tenor fără studii muzicale. Cristi trăieşte din mila angajaţilor Teatrului Liric din Râmnicu Vâlcea, într-o cămăruţă în care visul de a cânta pe marile scene ale lumii capătă, de cele mai multe ori, dimensiunile imposibilului.

Cristi TabaraO actriţă din Statele Unite ale Americii ajunge pe Lipscani în căutarea unei rochii speciale pentru premiera filmului ei. Tânăra joacă alături de Adrien Brody şi Lucy Liu, într-o dramă despre problemele adolescenţilor în relaţia cu sistemului de învăţământ american. Prezenţa lui Betty Kaye în România nu este întâmplătoare. E a fost chemată de o telespectatoare a emisiunii, care şi-a dorit să împlinească visul designerului Cristina Cernei, după ce a văzut-o pe bulina „Zonei Zero”.

Fiecare dintre noi îşi imaginează momentul unic al căsătoriei într-un fel aparte. Coordonatele comune, date de cele mai multe ori de vestimentaţia tradiţională – rochia albă de mireasă şi costumul negru de mire – îi sunt străine unei tinere din Bucureşti. Ea e solista trupei de rock gothic Tyara şi îsi doreşte să ajungă în faţa altarului îmbrăcată într-o rochie neagră.