Solistul trupei Behemoth îşi va lansa cartea “Sacrum Profanum” şi la Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 08.02.2015, 07:00
Solistul trupei Behemoth îşi va lansa cartea “Sacrum Profanum” şi la Bucureşti
Pe 21 aprilie, una dintre cele mai titrate trupe ale metalului mondial, BEHEMOTH, vor susţine un concert la Bucureşti în club Colectiv, alături de Bolzer şi Thaw.

Cel mai recent album al trupei a câştigat tot ce se putea câştiga la nivel mondial şi a fost inclus în toate topurile de profil ale tuturor publicaţiilor pe locuri fruntaşe, inclusiv cititorii metalhead.ro alegând albumul “The Sanatist” ca pe cel mai bun album al anului trecut iar Behemoth a fost votată trupă cu cea mai vastă activitate în 2014. Organizatorii ţin să vă reamintească de faptul că doar până pe 15 februarie mai sunt disponibile bilete la preţuri de presale.

Cu ocazia showului de la Bucureşti, solistul trupei, Nergal, îşi va lansa autobiografia intitlulata “Sacrum Profanum – The Confession of the Heretic” şi în limba engleză în cadrul unui eveniment special care va avea loc în Bucureşti cu câteva ore de concert într-o locaţie care va fi anunţată cât de curând. Cartea se va găsi la vânzare iar Nergal va oferi autografe pe volume fanilor, evenimentul fiind apoi urmat de o conferinţă de presă.


Showul este un Warmup Party oficial pentru Metalhead Meeting 2015, care va avea loc între 11 şi 14 iunie în Bucureşti, festival unde deja sunt confirmate trupele Amorphis, Turisas, The Sirens, Triptykon, Antimatter, Primordial, Lacrimas Profundere , ca să enumerăm doar câteva nume din cele peste 30 de trupe care vor urca pe scenă celui mai titrat festival de metal românesc.

Facebook Event: www.facebook.com/events/354379174731034/

Behemoth este o trupă poloneză de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ şi 10 albume de studio. Până în 1990, trupa cânta un black metal clasic, standard, cu versuri păgâne, dar apoi se reprofilează pe teme oculte şi thelemice.

Solistul trupei, Nergal, unul dintre cei mai buni solişti de metal la ora actuală, a avut grijă să păstreze stilul caracteristic al trupei încă de la începuturile anilor 90, cu amprenta tobelor lui Inferno alături de  vocea sa cu influenţe orientale. Deşi trupa a fost arondată mai multor stiluri, Nergal mereu a susţinut că Behemoth nu aparţine niciunei categorii, stilul lor fiind unic şi aparte.
Un eveniment METALHEAD

BILETE

Biletele pentru concertul Behemoth sunt deja în vânzare de anul trecut şi se termină rapid pe www.iabilet.ro şi pe www.eventim.ro (plată cu cardul, paypal, OP sau ramburs) şi în reţeaua fizică iaBilet (Muzică, Uman, Senia, Perfect Tour din toată ţara) la urmatorele preţuri:

–    50 de lei primele 100 de bilete  – EPUIZATE
–    55 de lei după epuizarea acestora, până pe 15 februarie 2015
–    60 de lei până pe 3  aprilie 2015
–    70 de lei după 10 aprilie şi la intrare

Capacitatea clubului este de aproximativ 700 de persoane, aşa că grăbiţi-vă să vă luaţi bilete, se anunţă un show sold out!