Solistul trupei Foo Fighters şi-a rupt piciorul în timpul unui concert

De: Nicoleta Nicolae / 15.06.2015, 10:28



Solistul trupei Foo Fighters şi-a rupt piciorul în timpul unui concert
Dave Grohl, solistul grupului rock american Foo Fighters, a căzut de pe scenă şi şi-a rupt piciorul în timpul unui concert vineri seara în Suedia, dar a revenit pentru a-şi termina spectacolul, cu piciorul în ghips.


Trupa se afla la a doua melodie pe stadionul Goteborg când Dave Grohl a căzut de pe scenă şi s-a rănit, conform fotografiilor şi clipurilor video difuzate pe reţelele sociale. Fostul baterist al formaţiei cult Nirvana a revenit apoi pe scenă şi a continuat să cânte, după care le-a spus fanilor: „Cred că mi-am rupt piciorul”.

Înainte ca publicul să-şi exprime decepţia, cântăreţul a promis că se va întoarce după o scurtă vizită la spital. „Voi merge la spital, îmi voi îngriji piciorul, dar voi reveni după aceea şi vom cânta din nou pentru voi”, a anunţat Dave Grohl, declarând că regretă cu adevărat această pauză neprevăzută, în timpul căreia fanii au rămas în compania celorlalţi membri ai formaţiei.

Şi el a revenit, într-adevăr, pe scenă, după o oră, cu piciorul în ghips. Şi-a terminat concertul, stând pe scaun sau sprijinindu-se pe cârje. La câteva ore după concert, trupa a publicat pe Twitter o radiografie a piciorului cântăreţului în care se vede un os rupt, însoţită de cuvintele „Mulţumesc Goteborg, a fost minunat”.