Solistul trupei Green Day, criză de nervi pe scenă (Video)

De: Gabriela Voicu / 24.09.2012, 10:46
Solistul trupei Green Day, criză de nervi pe scenă (Video)
Billie Joe Armstrong, solistul trupei punk rock Green Day, și-a spart chitara și a început să înjure pe scenă, în timpul festivalului iHeartRadio din SUA.

Billie Joe Armstrong, solistul trupei punk rock Green Day, s-a oprit din cântat în timpul melodiei „Basket Case”, din cadrul festivalului american iHeartRadio, enervat de faptul că organizatorii îi scurtaseră apariția pe scenă.

Armstrong a început să înjure și să strige revoltat că el nu este Justin Bieber și că este prezent în industria muzicală încă din anul 1988.

„Îmi dați doar un minut? Uitați-vă la semnul de acolo, un minut”, a spus Armstrong. „Îmi dați un minut? Cred că vă bateți joc de mine”, a spus Armstrong, după care și-a luat chitara și a început să dea cu ea de scenă.

Mike Dirnt, alt membru al trupei Green Day, i-a urmat exemplul și a început, la rândul lui, să își lovească instrumentul. După ce și-a distrus chitara, Armstrong a aruncat-o de pe scenă, i-a asigurat pe fani că va reveni și a plecat.

Organizatorii ar fi scurtat apariția pe scenă a celor de la Green Day, de la 45 de minute la 25 de minute, pentru a-i oferi mai mult timp cântărețului Usher.