Solistul trupei Reamonn la “Vocea României”

Apropo.ro / 21.11.2011, 12:54
Solistul trupei Reamonn la “Vocea României”
În prima ediţie live a super show-ului “Vocea României” va urca pe scenă în calitate de invitat special şi Rea Garvey, solistul trupei Reamonn, cunoscut publicului din România pentru super hiturile “Tonight” sau “Supergirl”.

Rea de la Reamonn a colaborat până în prezent cu artişti ca Nelly Furtado, Mary J. Blige şi Paul Van Dyk, iar în 2011 şi-a lansat primul album din carierea solo, „Can’t Stand The Silence”. Rea este şi el antrenor la „Vocea Germaniei”, aşa că este nerăbdător să asculte şi vocile României.

Echipele de la „Vocea României”, show-ul difuzat de PRO TV, sunt acum complete! După etapa „Audiţiilor pe nevăzute” şi cea a „Confruntărilor”, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu au rămas cu câte 5 concurenţi fiecare, cu care vor merge mai departe în ediţiile live.

Pe 22 noiembrie, în prima ediţie difuzată în direct, pe scena de la „Vocea României” vor urca echipele lui Smiley şi ale lui Horia Brenciu. După prestaţia concurenţilor din cele două echipe, telespectatorii urmează să îşi voteze preferaţii. În urma voturilor publicului se va face un top 5 pentru fiecare echipă. Primii doi clasaţi merg mai departe fiind salvaţi de public. Din ceilalţi trei, antrenorul salvează şi el un concurent de la eliminare, ceilalţi doi urmând să intre la duel. Fiecare dintre ei urmează să interpreteze o piesă nouă, iar în funcţie de prestaţia lor, antrenorul îl va alege pe cel care merge mai departe. În urma acestei etape, fiecare antrenor va continua competiţia cu 4 voci.


Vocea României se difuzează marţi, la PRO TV.