@SolWaveHouse, primul hotel din lume pentru dependenții de Twitter

Apropo.ro / 06.08.2013, 13:30
Hotelul din Spania a atras cu mare ușurință utilizatorii Twitter-ului datorită serviciilor de înaltă calitate, și în pas cu tehnologia modernă.

@SolWaveHouse este primul hotel din lume dedicat dependenților de Twitter. Hotelul din Magaluf, Palma de Mallorca, Spania oferă o experiență unică turiștilor utilizatori de Twitter.

hotel

Clienții pot comunica permanent cu personalul hotelului, dar și cu celelalte persoane cazate, prin aplicația de Twitter de pe telefon, tablete sau computere doar folosind hashtag-ul #SocialWave precum și altele folosite pentru diverse alte activități. Internetul este oferit gratuit la hotel.

Managerul General al hotelului, Gonzalo Echevarria, spune că ei sunt acum cu un pas în față de cum sunt hotelurile clasice, iar asta înseamnă să ții pasul cu tehnologia modernă, să experimentezi ceva nou și să fii într-o permanentă comunicare.

hotel

Turiștii sunt încântați de acest hotel, unde se regăsește o comunitate cu membri în schimbare, unde pot împărtăși gânduri, sărutări, fotografii sau pot face diverse comenzi către personalul hotelului.