Sonia îmbracă rochia de mireasă şi îl cere pe Alex în căsătorie – FOTO

Apropo.ro / 23.05.2018, 16:09
Sonia îmbracă rochia de mireasă şi îl cere pe Alex în căsătorie - FOTO
În această seară, de la ora 20.00, în episodul 19 al serialului “Fructul oprit”, de la Antena 1, suspansul atinge cote maxime! Hotărâtă să lupte pentru povestea de iubire dintre ea şi Alex, Sonia îmbracă rochia de mireasă şi îi propune acestuia să se căsătorească.

I-a oferit o şansă lui Alex (interpretat de Petru Păun), de a îndrepta lucrurile, însă el i-a dat cu piciorul, iar în episodul din această seară, Ioan (Vlad Gherman) dezvăluie adevărul despre relaţia lui Alex cu Sonia (Michaela Prosan). “Se întâmplă nişte lucruri teribile chiar sub nasul nostru, nişte lucruri care or să le distrugă vieţile tuturor celor la care ţin!“, avertizează Ioan.
Tot mai multe persoane ajung să afle despre povestea celor doi, inclusiv Doina (Virginia Rogin). Întrucât vrea să se răzbune pe Roxana (Carmen Tănase), ea îi povesteşte lui Dan Lăzărescu (Doru Ana) despre existenţa unei filmări care poate să demonstreze faptul că Alex şi Sonia îl înşală pe Tudor Caragea (Adrian Titieni). “Pune mâna pe dovadă!”, îl sfătuieşte Doina pe Lăzărescu. “Dau oricât, numai s-o văd pe Roxănica pe drumuri!”, completează ea. El reuşeşte să găsească repede persoana care îl poate ajuta să intre în posesia imaginilor intime cu Alex şi Sonia.

Tot în episodul din această seară al serialului “Fructul oprit”, difuzat de Antena 1, de la ora 20.00, Helene (Alina Chivulescu) îi face Anei o mărturisire importantă. “Ioan are nişte sentimente puternice pentru tine! Tu crezi că el te iubeşte ca un frate, dar te iubeşte ca un bărbat, Ana! (…) În clipa în care tu ai anunţat că te căsătoreşti cu Alex, a considerat că viaţa nu mai merită trăită, pentru că te-a pierdut.”
Mircea (Mihai Călin) descoperă şi el ce se întâmplă în casa Caragea. “Sonia ta merge pe gheaţă şi gheaţa este foarte subţire.” , îi spune el Roxanei.  “Sonia este prinsă într-un triunghi amoros, cu Alex şi cu Tudor Caragea. Ăsta este adevărul! Tudor este prea îndrăgostit, ca să recunoască realitatea, iar Alex este prea laş, ca să o ia de mână şi să fugă cu ea în Costa Rica, că tot e la modă acum, şi să ceară azil sentimental.”, completează Mircea.
Deşi, în ochii tuturor, Alex are o relaţie cu Ana, Sonia nu vrea să renunţe la iubirea pentru el. Ea îmbracă rochia de mireasă şi îi cere acestuia să se căsătorească. “Vrei să fii soţul meu în faţa lui Dumnezeu?”, îl întreabă ea.

Ce decizie va lua Alex, în urma surprizei inedite pe care Sonia i-o pregăteşte, ce se va întâmpla cu planurile de căsătorie dintre Alex şi Ana (Cristina Ciobănaşu), cui îi va arăta Ioan imaginile, acestea sunt doar câteva întrebări care îşi vor găsi răspunsul, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1. În ultimele cinci episoade ale producţiei “Fructul oprit”, telespectatorii vor avea parte de momente neaşteptate, emoţie, dramă şi iubire!