Sony Ericsson anunta K530 cu GPS

Apropo.ro / 16.07.2007, 14:04
Sony Ericsson anunta K530 cu GPS
Doua noi produse Sony Ericsson te vor ajuta sa te menții în forma când atunci ești pe drum. Telefonul K530 este un telefon 3G subțire care ofera atât acces integral și rapid la Internet cât și imagini performante datorita camerei foto de 2 megapixeli precum și o

Doua noi produse Sony Ericsson te vor ajuta sa te menții în forma când atunci ești pe drum. Telefonul K530 este un telefon 3G subțire care ofera atât acces integral și rapid la Internet cât și imagini performante datorita camerei foto de 2 megapixeli precum și o varietate de știri.

Vei primi și informații despre previziunile meteo. De asemenea este primul telefon compatibil cu noul GPS Enabler HGE-100 care se conecteaza la telefon pentru a-l transforma într-un sistem de navigare.

„Ideea de a avea un telefon mobil cu GPS, mai ales în momentele în care cu adevarat ai nevoie, este una fantastica,” a spus Yuting Xu, Product Manager pentru K530 în cadrul Sony Ericsson.

„Conecteaza GPS Enabler la telefonul K530 și vei avea propriul SatNav. Deoarece HGE-100 joaca rolul și de caști poți avea un telefon cu GPS disponibil, oricând dorești. Astfel vei vedea ca la K530 nu exista compromisuri din cauza dimenisunilor telefonului.”

Telefonul 3G K530

• Internet în mișcare

Acces integral și rapid la tot ceea ce Internetul are de oferit, cu un browser de Internet integral

• Comunicații compacte

Push Email într-un telefon 3G de 14 mm grosimei. Împreuna cu o camera foto de 2 megapixeli

• Gasește-ma și îndruma-ma

Navigare interactiva cu GPS Enabler HGE-100

Acces 3G

Cel mai accesibil telefon 3G de la Sony Ericsson de pâna acum, K530 te va ține conectat și pe drumul cel bun oriunde ai fi. Cu constituția sa foarte subțire, acest telefon poate fi purtat oriunde putându-te bucura din plin de experiența 3G. Astfel, poți accesa paginile de Internet favorite unde poți vizualiza ultimele știri, poți încarca poze pe blogul personal și poți sa primești ultimele știri direct pe telefonul tau cu ajutorul RSS Feeds. Este disponibil de asemenea și Push Email astfel încât sa nu pierzi legatura cu mailul de la birou în timp ce ești plecat. Folosește funcția de apelare video pentru a te vedea și a fi vazut cu și de catre cei dragi.

Prevestitorul vremii este lânga tine

Nu mai poti fii prins pe picior greșit când vine vorba de vreme, fie ca planuiești un picnic, faci jogging prin parc sau petreci o dupa-amiaza la cursele de mașini. Telefonul K530 vine presetat cu o versiune a Weather Access, o aplicație de previziune a condițiilor meteo care îți ofera o prognoza gratuita a urmatoarelor trei zile, cu timp de acces nelimitat.

Gaseșete-ți drumul

K530 este patenerul perfect pentru GPS Enabler HGE-100. Oricum ai calatori, mergând, pe bicicleta, cu mașina sau autobuzul, conecteaza HGE-100 și lasa-te direcționat cu instrucțiuni vocale dinamice, transmise prin setul de caști. Când este folosit cu GPS Enabler, K530 va fi partenerul tau de fitness. Combinația telefon-GPS poate înregistra viteza și distanța cât și analiza vizuala de dupa training pe ecranul larg de 2 inci. Playerul media a lui K530 îți va pune la dispoziție melodiile favorite atunci când te antrenezi.

Pozeaza si posteaza pe blog

Camera foto de 2 megapixeli a telefonului K530 se lauda cu un zoom digital de 2.5x și capacitați de înregistrare video. Cu suport pentru picture blogging, poți capta și împartași instant momentele magice. Încarca imaginile pe blogul tau la viteze 3G ca sa-i ai lânga tine pe cei dragi. Este disponibil un spatiu de stocare de 16MB, suficient pentru a-ți crea un album cu pozele tale favorite. Daca colectia de poze și de muzica crește, poate sa creasca și memoria lui K530 datorita suportului pentru Memory Stick Micro™ (M2™).

Adio plictiselii!

K530 este atât de versatil încât arata bine peste tot, atât în club cât si în sala de conferinte. Folosit fie ca un instrument de lucru sau organizator al timpului, îți permite o experiența autentica de browser Internet de viteza. Exista un radio FM și jocuri Java pentru momentele de relaxare sau poți descarca și cumpara muzica din mers cu PlayNow™. Poți identifica acele melodii pe care nu le știi cu ajutorul TrackID™, serviciu de recunoaștere a muzicii care s-a dovedit foarte popular în rândul utilizatorilor gamei de telefoane Walkman®.

K530 este un telefon UMTS 2100 și GSM/GPRS 900/1800/1900 și va fi disponibil în culoarea Warm Silver în piețele selectate din Q3 al 2007.

The HGE-100 GPS Enabler

• Gasește-ți drumul

Navigare prin comenzi vocale și text

• Râmâi pe traseu

Aplicația sport Tracker GPS înregistreaza sesiuni de antrenament și analizeaza performanțele

• Adauga flexibilitate

Compatibil cu majoritatea telefoanelor Sony Ericsson.

Conecteaza-l și folosește-l și ca un handsfree stereo portabil

HGE-100 este primul navigator GPS personal care este încorporat într-un handsfree stereo portabil. Îți ofera libertatea de a decide când ai nevoie de GPS pe telefonul tau. Conecteaza-l la telefonul tau atunci când dorești, folosește-l ca un handsfree pentru a manevra apelurile și muzica sau comuta pe modul GPS când vrei sa gasești un drum.

Nu te vei pierde

Oricând calatorești, HGE-100 te va purta oriunde datorita soluției de navigare. Poți alege între comenzi de voce sau text și e foarte simplu sa navighezi de-alungul ecranului grafic. Este capabil sa salveze destinații astfel încât sa nu fie nevoie sa repeți comanda daca mergi într-un loc de mai multe ori. Poți cauta punctul de destinație dupa adresa, persoana, companie sau chiar puncte locale de interes.

Ramâi pe traseu

Folosește GPS Enabler ca pe antrenorul tau personal folosind aplicațiile sportive GPS „Tracker” instalate pe HGE-100. Îți monitorizeaza viteza, distanța, ruta și nivelul de ardere a caloriilor, înregistrând și analizând date astfel încât sa-ți monitorizezi progresul. Deoarece HGE-100 îți ofera control total al player-ului media de pe telefon, te poți bucura de muzica sau de radio în timp ce lucrezi iar daca te-ai îndepartat dr casa mai mult decât intenționai, te poți folosi de sistemul de navigare pentru a te întoarce.

Un jucator de echipa

Flexibil, ușor și confortabil, GPS-ul Enabler HGE-100 este partenerul perfect pentru noul telefon 3G Sony Ericsson K530. HGE-100 este compatibil cu o gama larga de telefoane Sony Ericsson, precum popularul K800 Cyber-shot™.

GPS Enabler HGE-100 va fi disponibil în piețele selectate din Q3 al 2007.