Sony lanseaza handheld-uri

Apropo.ro / 17.01.2002, 13:17
Sony lanseaza handheld-uri
In incercarea de a-si consolida pozitia pe piata handheld, Sony Corporation a lansat martea aceasta doua noi handheld-uri CLIE bazate pe sistemul de operare Palm. CLIE PEG-T615C este un handheld color de 16-bit, echipat cu software-ul Remote Commander, care poate servi ca telecomanda


In incercarea de a-si consolida pozitia pe piata handheld, Sony Corporation a lansat martea aceasta doua noi handheld-uri CLIE bazate pe sistemul de operare Palm.

CLIE PEG-T615C este un handheld color de 16-bit, echipat cu software-ul Remote Commander, care poate servi ca telecomanda universala pentru dispozitivele casnice de divertisment. Modelul are un display LCD 320 x 320 pixel si 16 MB de memorie RAM standard.

De asemenea, CLIE PEG-T615C este insotit de editia Documents To Go Standard Edition pentru editarea si administrarea documentelor Microsoft Office. Pretul de achizitionare al acestui handheld este de 400 de dolari.

Cat despre al doilea model, CLIE PEG-S360 este inzestrat, de asemenea, cu o memorie de 16MB RAM, insa suporta un LCD monocrom de doar 160 x 160 pixel. Si acest model este insotit de editia Documents to Go, avand un pret de cumparare de 200 de dolari, afirma Sony.

Handheld-urile CLIE au fost lansate pe piata de aproape un an, rastimp in care, conform unor studii recente de piata, Sony a reusit sa acapareze o cota de piata in proportie de 10%.