Sony mută „Madame Web” în toamna anului 2023 și stabilește data de lansare pentru „Insidious 5”

De: Nicoleta Lepădatu / 20.07.2022, 12:45
Sony mută „Madame Web” în toamna anului 2023 și stabilește data de lansare pentru „Insidious 5”

Sony a decis să mute lansarea „Madame Web” din vara anului 2023, în toamnă. Spinoff-ul „Spider-Man”, cu Dakota Johnson, va intra în cinematografe pe 6 octombrie 2023. Între timp, „Insidious 5”, regizat de actorul Patrick Wilson, va avea lansarea la data anterioară a lui „Madame Web”, 7 iulie 2023.

Madame Web” este, fără îndoială, vârful de lance al viitoarelor spinoff-uri ale „Spider-Man” de la Sony, cu o distribuție care îi include și pe actorii Sydney Sweeney, Emma Roberts și Adam Scott. S.J. Clarkson regizează proiectul, bazat pe personajul de benzi desenate care este un mutant clarvăzător specializat în prezicerea viitorului super eroilor cu tematică Spider.

Ca parte a mișcărilor sale de marketing, Sony a stabilit și ca data de lansare a „The Pope’s Exorcist” va fi 7 aprilie 2023. Proiectul Screen Gems provine de la regizorul „Overlord” Julius Avery și se bazează pe povestea Părintelui Gabriele Amorth, regretatul preot italian care a efectuat peste 100.000 de exorcizări pentru Vatican.

„A Man Called Otto” de la Tom Hanks și Columbia Pictures a fost devansat până pe 14 decembrie 2022 în loc de lansarea de Crăciun, în timp ce „65 ”, proiectul The Adam Driver de la scenariștii „A Quiet Place” Scott Beck și Bryan Woods, s-a mutat înapoi cu două săptămâni până la 28 aprilie 2023.

Pe lângă „Madame Web”, Sony are în pregătire un al treilea film „Venom” al starului Tom Hardy și pe Aaron Taylor-Johnson în rolul principal din „Kraven the Hunter”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Dakota Johnson o va interpreta pe Madame Web, un personaj din universul benzilor desenate Marvel