Sophia Loren, cea mai naturala frumusețe din lume

Apropo.ro / 14.08.2006, 13:44
Sophia Loren, cea mai naturala frumusețe din lume
Actrița italiana Sophia Loren a fost votata "simbolul frumuseții naturale", în urma unui sondaj pe Internet, surclasând vedete cu mult mai tinere, precum Catherine Zeta Jones sau Cameron Diaz, informeaza BBC News Online. La sondajul online pentru desemnarea

Actrița italiana Sophia Loren a fost votata „simbolul frumuseții naturale”, în urma unui sondaj pe Internet, surclasând vedete cu mult mai tinere, precum Catherine Zeta Jones sau Cameron Diaz, informeaza BBC News Online.

La sondajul online pentru desemnarea câștigatoarei „Dare to Be Bare” („Îndraznește sa-ți arați goliciunea”) au participat 1.578 de persoane care au ales cele mai naturale frumuseți, care ies din tiparele clasice, din rândul celebritaților.

Simbol al cinematografiei italiene, recompensata cu doua premii Oscar, pentru rolul din „Ciociara” și pentru întreaga cariera, Sophia Loren, în vârsta de 71 de ani, a declarat ca și-a pastrat frumusețea datorita optimismului, spaghetelor și uleiului de masline.

Actrița a devenit recent cea mai în vârsta femeie care a pozat goala pentru celebrul calendar Pirelli.

Chiar și arhiepiscopul de Genova a declarat odata ca, deși Vaticanul se opune clonarii umane, „se poate face o excepție în cazul Sophiei Loren”.

Locul al doilea în acest top al celor mai naturale frumuseți a revenit actorului George Clooney, urmat de cântareața britanica de muzica pop Charlotte Church.

În clasament urmeaza în ordine actorii Catherine Zeta Jones, Johnny Depp, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow, Jack Black, Cameron Diaz și prezentatoarea de televiziune Gail Porter.

Mediafax