Sophia se va cununa în vârful muntelui, lângă Sfinx?

De: Nicoleta Nicolae / 08.04.2015, 12:00
Sophia se va cununa în vârful muntelui, lângă Sfinx?
În această vară va avea loc una din cele mai fastuoase dar şi non-conformiste nunţi din showbiz. Artista Sophia va redeveni soţia cu Victorino, cel cu care s-a căsătorit în urmă cu cinci ani, de care a divorţat anulând nunta şi cu care s-a împăcat după doar şase luni .

Cei doi sunt în prezent în căutarea locului ideal pentru a-şi uni destinele şi, pentru că îşi doreşte ceva cu totul special, artista a luat în calcul ca ceremonia să aibă loc în vârful muntelui, chiar lângă Sfinx. Este cunoscut faptul că platoul Bucegi, în special zona din jurul Sfinxului, este un loc de convergenţă al energiilor pozitive.

 

Tocmai de aceea, Sophia şi-a pus în gând ca acolo să devină oficial soţia lui Victorino, având ca martor inclusiv impozantul monument natural. Artista se interesează în prezent ce proceduri logistice şi legale trebuie să urmeze pentru a-şi vedea visul împlinit. Rămâne însă de luat în calcul şi problema transportului invitaţilor până în vârful muntelui, precum şi vremea care, deşi fiind vorba de luna august, poate fi capricioasă, existând ani când a nins spre sfârşitul verii.

Sophia şi Victorino au una din cele mai neobişnuite relaţii din showbiz. Cei doi s-au căsătorit

civil în luna ianuarie 2009, la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut. La mijlocul lui 2011 au divorţat, împăcându-se apoi după doar şase luni. Anul trecut, în vară, s-au logodit din nou, în timpul unei vacanţe la Paris. Acolo, Victor a surprins-o pe artistă punând în paharul ei

de şampanie un inel vintage din aur alb cu diamante gri montate în aur roz. Apoi, i-a aşezat bijuteria pe deget şi a cerut-o în căsătorie, primind pe loc răspunsul afirmativ.

 

Nunta urmează a avea loc pe 23 august, exact în aceeaşi zi în care, în 2011 trebuiau să se căsătorească şi nu au mai ajuns la altar. Tocmai din acest motiv, există deja suspiciuni în rândul grupului lor de apropiaţi, mulţi nefiind siguri că nunta va avea totuşi loc de această dată.