Sophia şi-a luat ochelari de soare de cosmonaut!

De: Nicoleta Nicolae / 27.04.2015, 18:00
Sophia şi-a luat ochelari de soare de cosmonaut!
Întotdeauna creativă, solista a descoperit recent o pereche de ochelari cu totul speciali de care s-a îndrăgostit. Este vorba de ochelari Mykita Mylon, în serie limitată, ce imită sticla unei caşti de astronaut.

Pentru această tehnică foarte avansată, creatorii ochelarilor au fost premiaţi până în prezent cu nenumărate trofee, printre care şi râvnitul Red Dot Design Award.

Artista şi-a ales şi ţinuta vestimentară în ton cu ochelarii: poartă o pelerină argintie ce aminteşte de marţienii din filmele SF, iar lacul de unghii are culoarea gri metalizat. Nu este singurul accesoriu inedit pe care îl are solista. Sophia are o colecţie impresionantă de ochelari de soare, în forme care mai de care mai deosebite, precum şi cercei, inele, brăţări şi încălţări în modele unice în România. Nu este de mirare că apariţiile sale vestimentare sunt mereu comentate şi apreciate şi că este considerată un trend setter în materie de fashion.

Sophia a lansat, de altfel, o colecţie inedită de pulovere din lână 100% organică, în forme inedite: de cerc, pătrat, ca şi trenci, hanorac sau frac. Acestea, sub brandul Sophia33, se vând atât în România, cât şi peste hotare, pe site-uri de shopping on-line precum fartfetch.com, artista având comenzi din ţări precum Franta, Finlanda, Suedia sau Japonia.