Sophia şi Victorino se căsătoresc civil

De: Nicoleta Nicolae / 18.03.2015, 12:00
 Sophia şi Victorino se căsătoresc civil
Una din cele mai tumultoase poveşti de dragoste din lumea vedetelor autohtone se va concretiza anul acesta cu o nuntă ca-n poveşti! Cântăreaţa Sophia se marită cu fostul ei soţ, ceremonia religioasă şi petrecerea fiind programate pentru data de 22 august.

Dragostea dintre Sophia şi Victorino este desprinsă parcă din scenariile telenovelelor mexicane. Între ei a fost dragoste la prima vedere. Pe 21 decembrie 2008, după doar doua săptămani de când s-au cunoscut, artista a fost cerută în căsătorie. Pe 21 ianuarie 2009, Sophia şi Victorino îşi uneau destinele în faţa ofiterului de stare civilă, însă căsnicia lor a durat doar până în luna iunie 2011.

Deşi aveau programată nunta în luna august, au divorţat anulând evenimentul. Cu toate acestea, după şase luni, la finalul lui 2011, s-au împăcat, realizând că nu mai pot trăi unul fără celălalt. De atunci sunt de nedespărţit. În vara anului trecut, Sophia şi Victor s-au logodit din nou. Cererea în căsătorie a avut loc la Paris, în timpul unei cine romantice în celebrul local Moulin Rouge. Acolo, Victorino a surprins-o pe artistă punând în paharul ei de şampanie un inel vintage din aur alb cu diamante gri montate în aur roz. Apoi, i-a aşezat bijuteria pe deget şi a cerut-o în căsătorie, primind pe loc răspunsul afirmativ.

“A fost unul dintre cele mai romantice momente din viaţa mea. După o căsnicie eşuată, fiecare dintre noi era convins că iubirea nu are nevoie de o legalizare. Nu ne-am grăbit să ajungem din nou la altar, ci am aşteptat ca relaţia noastră să crească şi să se maturizeze”, declară Sophia. Pregatirile pentru ziua cea mare sunt acum în toi, Sophia ocupându-se cu atenţie de toate detaliile organizatorice.

“Am ales să devenim soţ şi sotie în faţa lui Dumnezeu în ziua de 22 august şi vreau ca evenimentul să fie unul de-a dreptul memorabil. Nu-mi doresc o nuntă la indigo, astfel că mă ocup de toată organizarea. Va fi ceva cu totul altfel, chiar dacă îmi va ocupa tot timpul în lunile care urmează”, adaugă Sophia.