Sora Danielei Crudu îşi încearcă norocul la ”Chefi la cuţite”

De: Alexandra Necsoiu / 12.11.2018, 14:26
Sora Danielei Crudu îşi încearcă norocul la ”Chefi la cuţite”
Ana Crudu, sora Danielei Crudu, a stat departe de luminile reflectoarelor, însă sezonul acesta a decis să se înscrie la ”Chefi la cuţite” pentru a demonstra că, pe lângă make-up, gătitul este una dintre cele mai mari pasiuni ale ei: ”Îmi place emisiunea şi vreau să simt pe pielea mea cum este să fii concurent. Mi se pare greu să apari la televizor şi să găteşti. Eu accept tot timpul provocări, pentru că vreau să îmi depăşesc limitele. Am mari emoţii, dar cred că va fi o experienţă frumoasă şi sunt entuziasmată să îi văd pe chefi!”, declară aceasta.

Deşi nu consumă carne, luni seară, de la ora 20:00, Ana va încerca să îi impresioneze pe chefi cu un preparat sofisticat, reţeta preferată a tatălui său: muşchiuleţ de porc în crustă de fistic, cu piure de mere.

”Ana ştie să gătească, ea e cea care pregăteşte mâncarea în familie, pentru că eu nu stau deloc bine la acest capitol. S-a pregătit foarte mult pentru aceste audiţii, a încercat să facă preparatul de mai multe ori acasă ca să îi iasă cât mai bine în platou. Reţeta e una destul de consistentă, motiv pentru care chefii au pariat că în spatele uşilor se află un bărbat, atunci când au văzut ce e în farfurie. Am avut mari emoţii pentru ea, pentru mine nu am în mod normal, dar pentru că ea am avut, pentru că nu prea a apărut în emisiuni până acum…doar foarte rar. Iar de data asta ea a fost cea care şi-a dorit să se înscrie.”, a afirmat Daniela Crudu, cea care o va şi susţine pe sora sa din culisele ”Chefi la cuţite”.

Mai mult decât atât, Ana îşi va face apariţia în platou cu o surpriză specială pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Despre ce este vorba, dar şi cât de bine se pricepe la gătit sora Danielei Crudu, telespectatorii Antena 1 vor putea afla mâine seară. Etapa de jurizări pe nevăzute continuă de la 20:00, în cea de-a cincea ediţie din sezonul 6 ”Chefi la cuţite”, cu alte apariţii surprinzătoare şi o luptă culinară pe cinste între cei trei juraţi, ce se vor întrece pentru cea mai importantă amuletă pusă la bătaie până în acest moment.