Sora Deliei Matache „vrea să fie originală, nu o copie”

De: Mia Nicolescu / 30.08.2012, 09:22
Sora Deliei Matache
Oana Matache și-a făcut debutul muzical cu single-ul "Finally", o colaborare cu Fedarro, un solist de R&B deja consacrat în SUA. Află ce spune Delia despre talentul surorii sale.

Oana Matache (21) și-a lansat ieri single-ul cu care vrea să spargă topurile din România și nu numai. „Finally” este una dintre multele compoziții semnate Oana Matache, iar la realizarea ei au participat Criss Yann și Shatyr. În această toamnă, tânăra artistă va mai avea parte și de alte colaborări.

Ce părere are Delia Matache, deja o artistă cu renume în industria muzicală românească, despre debutul surorii ei în muzică?

Vreau să fie amprenta ei, să fie totul făcut pe gustul ei. Nu vreau să spună lumea că a reușit datorită mie. E o fată foarte talentată, am încredere în ea și sunt sigură că o să aibă succes. O ajut în momentele în care îmi cere ajutorul, vreau să o las să fie așa cum își dorește. Îi mai dau sfaturi, sunt alături de ea, însă, atât. Își dorește să fie originală, nu o copie”, a declarat Delia Matache.