Sora lui Adrian Mutu se apucă de fotbal

De: Mia Nicolescu / 27.02.2013, 09:49
Sora lui Adrian Mutu se apucă de fotbal
Omul de afaceri Adrian Marțian vrea s-o numească pe sora lui Adrian Mutu președinta clubului UTA.

Prietenia dintre Adrian Mutu și omul de afaceri clujeann Adrian Marțian îl aduce pe fotbalist la cel mai titrat club de fotbal din afara Capitalei, UTA, dar și pe sora acestuia.

Laura Cordun urmează să ocupe funcția de președinte, lucru anunțat chiar de ea pe o rețea de socializare. Cu toate astea, contactată telefonic, a încercat să dezmintă informația.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

http://felicitari.apropo.ro/8791-felicitari-martisor 

„Mesajul respectiv a fost doar o glumă. Oi fi eu soră de fotbalist, dar nu cred că aș putea să fiu președinte de club. Cred, în schimb, că m-aș descurca foarte bine pe partea de imagine și promovare. Eu cu Adrian Marțian vorbesc destul de frecvent. E posibil să colaborez cu clubul UTA”, a declarat Laura Cordun.

Pe de altă parte, Adrian Marțian nu este străin de intenția Laurei. „Eu știu că Laura vrea multe, dar de la a vrea până la a putea să faci este diferență. Laura mi-e prietenă, dar ca să facă ceva pentru UTA trebuie să demonstreze că poate fi folositoare. E posibil să ne ajute pe imagine sau… cine știe”, a spus noul patron al grupării bănățene pentru ziarul Ring.