Sorana: “Am o operaţie de mărire a bustului”

Apropo.ro / 29.12.2012, 09:00
Sorana: “Am o operaţie de mărire a bustului”
Sorana Mohamad recunoaşte că secretul frumuseţii ei este unul cât se poate de simplu: îşi prepară singură produsele cosmetice cu uleiuri aduse din Egipt şi Turcia, mănâncă sănătos, adoră să gătească şi nu pierde nopţile prin cluburi. Ce alte mici secrete mai are prezentatoarea show-ului “Drumul spre altar”, aflaţi imediat!

Sorana, ai un anume regim de viaţă?
Nu pot spune că am un regim de viaţă. Mănânc sănătos, ador să gătesc şi atunci sunt foarte atentă la alimentaţie. Nu mănânc prăjeli, nu exagerez cu dulciurile pentru că nu mă omor după ele şi nu-mi plac cluburile.

– Cum reuşeşti să fii mereu în formă?
Nu reuşesc să fiu mereu în formă pentru că sunt doar om şi uneori bateriile se descarcă. Am în schimb o viaţă frumoasă şi desfăşor activităţi care îmi plac. Ele îmi dau energie pe parcursul zilei oricât de greu mi-ar fi într-o zi să mă dau jos din pat.

– Ce nu îţi lipseşte niciodată din geantă?
Rimelul nu-mi lipseşte niciodată. Sunt zile în care nu folosesc fondul de ten, pentru că nu am probleme pe care să vreau să le acopăr.

– Ce alte produse cosmetice mai foloseşti?
Nu folosesc multe produse. Prefer să le prepar singură din avocado, banane şi uleiuri naturale pe care le obţin din Egipt şi Turcia. Le folosesc de ani de zile, iar cosmeticenele rămân uimite când se uită la tenul meu. La fel de bine le folosesc şi pentru păr.

– Ce părere ai despre operaţiile estetice?
Am o operaţie de mărirea bustului făcută cu 9 ani în urmă. Atât timp când faci lucrul acesta cu bun simţ, consider că sunt o invenţie şi o investiţie bună. Totul e să nu exagerezi şi să nu te transformi într-o păpuşă.

– Ce nu ai face niciodată pentru frumuseţe?
Nu aş risca folosind tratamente periculoase, chimice, injecţii fără rost sau bisturiu doar de dragul de a mai scoate. Uneori micile riduri de expresie pot fi trăsături frumoase.

Sorana

– Cine este idolul tău în materie de frumuseţe?
Sincer nu am un idol. Dar îmi place în mod deosebit de Anca Ţurcaşiu. De fiecare dată când o văd exclam cu încântare: „Mai da frumoasă mai e!”.

– La ce vârstă ai început să te machezi?
Am început să mă machiez când am intrat în trupă. De la 16 ani, dar mă machiam strict la concerte, emisiuni. La şcoală nu mergeam aşa.

– Cât de des faci sport?
Nu prea fac sport pentru că nu am voie. Probleme articulare şi de coloană de la echitaţie. Apelez în schimb la Pilates şi Streching.

– Ce schimbare de look ţi-ar plăcea să faci?
Uneori m-aş tunde bob. Soţul meu e îndrăgostit de părul meu lung şi de structura firului. Aşa că…

– Trei lucruri pe care de-abia aştepţi să le faci când ai timp liber?
Să dorm, să-mi plimb căţeii prin parc, să stau cu familia, sa gătesc.

– Cum îţi place să fii răsfăţată?
Micul dejun adus la pat. O baie fierbinte cu ulei de eucalipt cristalizat. Un platou de brânzeturi, vin roşu şi un film vechi.

Sorana

– Pe ce cheltuieşti cei mai mulţi bani pe lună?
Pe accesorii de bucătărie. Sincer.

– Când iei în calcul să trăiesti experienţa de mamă?
Nu eu sunt cea care face un astfel de calcul, ci Dumnezeu. Noi ne dorim din toată inima un copil.

– La ce proiecte noi lucrezi în această perioadă?
În acest moment sunt protagonista show-ului „Drumul spre altar” (alături de Anca, Anemona, Lora, Alexandra Dragomiroiu) de la Euforia TV. Mai nou lucrez la un nou proiect musical. O trupă, unde toţi suntem prieteni de foarte mulţi ani sau ne leagă poveşti incredibile. Cântăm live jazz, blues, regge. Felul în care o facem, poveştile, coverurile şi piesele noastre sunt partea crazy. Suntem reali şi sătui de tot ce înseamnă photoshop, calculator şi instrumente care vin din calculator. Sunt total îndragostită de acest proiect şi am foarte mare încredere în el.

Andreea Tufan