Sorana Darclee Mohamad, mărturisire emoţionantă:”Am renunţat la patru luni din viaţa mea pentru Maya”

Apropo.ro / 08.06.2018, 11:03
Sorana Darclee Mohamad, mărturisire emoţionantă:”Am renunţat la patru luni din viaţa mea pentru Maya”
Cântăreaţa Sorana Darclee Mohamad este o mare iubitoare de animale şi povesteşte, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars, cum a renunţat pur şi simplu la toate activităţile ei, timp de patru luni de zile, pentru a salva un căţel.

”Am luat-o pe Maya foarte bolnavă. Medicul veterinar nu i-a dat prea multe şanse de viaţă. Eu eram convinsă în momentul ăla că nu mai vreau alt câine, îl aveam deja pe Shamu. Însă fosul meu soţ voia neapărat un buldog, pentru că era convins că îl reprezintă această rasă. Iar eu când am văzut-o pe Maya în ce stare era am luat-o imediat acasă. A doua zi am dus-o la veterinar şi mi-a spus că era într-o stare foarte gravă şi că există o şansă mică să o salvez, dar asta însemna să renunţ patru luni de zile la viaţa mea, la orice activitate şi să am doar grijă de ea. Şi lucrul ăsta l-am şi făcut. Şi Shamu a simţit că e ceva în neregulă şi stătea şi o păzea. Şi când Maya scotea câte un sunet, Shamu venea la uşa dormitorului şi dădea cu lăbuţa. Şi aşa am ajuns să nu mai închid uşa dormitorului, să nu mai dorm noaptea bine. Trebuia să-i dau câte 8 mese în 24 de ore”, îşi aminteşte Sorana.

Despre cum Sorana a reuşit să facă faţă acelei perioade dificile, dar şi despre îngrijirile speciale de care câinii au nevoie în timpul verii, telespectatorii Antena Stars vor afla sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”.