Sorana de la A.S.I.A. s-a căsătorit în secret

De: Mia Nicolescu / 01.05.2012, 11:27
Sorana de la A.S.I.A. s-a căsătorit în secret
Cununia civilă a avut loc weekend-ul trecut, urmând ca cea religioasă să aibă loc pe 23 iunie. Sorana și Paul Moga se știu de mici, dar în copilărie nu se suportau.

În copilărie îmi zicea Mowgli. Nu puteam să îl înghit nici cu zeamă de lămâie. Pe „ăla cu scuter roșu” nu-l suportam”, a povestit Sorana despre copilăria alături de soțul actual.

În ciuda sentimentelor pe care le avea cântăreața pentru Paul, mama acesteia l-a plăcut întotdeauna pe băiat: „El e băiatul meu„.

Relația dintre Sorana și Paul Moga a început în urmă cu trei ani, chiar de 1 Mai. „După o lună, am mers la niște prieteni. A zis: „Ce-ar fi să mergem să ne logodim? […] Nu m-a cerut, dar era evident: când am discutat despre inelul de logodnă, avea emoții atât de mari că a zis numai „Vrei…?” A fost foarte haios”, și-a amintit Sorana.

Sorana Darclee

Sunt femeie căsătorită. Nu-mi vine să cred! […] Sper să îmbătrânim împreună și să avem copii cât mai curând”, a declarat Sorana imediat după cununia civila, Cătălina Măruță fiind singurul care a știut de acest eveniment și a fost prezent alături de cei doi.

Cununia religioasă va avea loc pe data de 23 iunie 2012. Sorana va purta o rochie de mireasă semnată Elie Saab.