Sorana, după ce a fost înşelată de soţ: „Aveam senzaţia că sunt urâtă, grasă, nefolositoare, că am ratat toată viaţa. Îmi doream să MOR”

De: Cristiana Trifu / 22.09.2017, 12:56
Sorana, după ce a fost înşelată de soţ:
Sorana, fosta solistă a cunoscutei trupe A.S.I.A., este invitata Oanei Turcu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde a vorbit deschis despre perioadele cele mai dificile din viaţa ei, despre divorţ şi despre cum a reuşit să redevină puternică şi să ia viaţa de la capăt.

Sorana nu se sfieşte să –şi deschidă sufletul şi să vorbească despre depresia care a pus stăpânire pe ea în momentul în care a aflat că a fost înselată de fostul soţ.  Dar pentru că a trecut cu brio peste toate acestea, cântăreaţa vrea să tragă un semnal de alarmă prezentând celor care urmăresc emisiunea simptomele pe care ea le-a resimţit într-un dintre cele mai negre perioade din viaţă.

O cunoscută artistă, despre aventura soţului cu o ESCORTĂ: “Poate nu mai sunt la fel de sexy şi frumoasă”

În sfârşit a acceptat! Sorana, pictorial sexy cu nurii la vedere!

Controversat! Sorana ex ASIA, într-o ipostază mult prea sexy în faţa unor copilaşi – FOTO

”Depresia este o boală şi trebuie tratată ca atare. Nediscutată, netratată, ea poate să se dezvolte şi să crească şi poate fi chiar sfârşitul. Trebuie foarte multă atenţie la cum te simţi şi să faci diferenţa între astăzi am o zi proastă şi starea mea este este permanent proastă. Şi o s-o descoperim în primul rând la momentul în care ne aşezăm în pat să dormim şi nu putem. Şi nici măcar un gând nu are început şi sfârşit. Eşti constant ca un fum negru, ca şi când cineva ţi-ar fuma creierul. Apoi e starea greoaie de dimineaţă. Şi nu mă refer la puţină oboseală, mă refer la faptul că nu te-ai mai ridica deloc din pat. Deloc! Şi ai amâna în permanenţă toate lucrurile pe care le ai de făcut. Nu vrei să vezi pe nimeni, nu ai chef de prieteni.  Aveam senzaţia că sunt ciută, , mărturiseşte cu sinceritate Sorana în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”.

Artista spune că a avut gânduri mai negre decât îşi putea imagina şi, acum, că a reuşit să treacă peste acea perioadă, se simte şi mai puternică.

”Toate aceste gânduri netratate, combinate cu insomnia sunt foarte periculoase. Şi te duc la acel moment la care ajunsesem eu, unde îmi doream să mor. Aş fi vrut să mă duc la culcare şi să nu mă mai trezesc. Nu aveam curaj să-mi fac rău, dar îmi doream să se stingă tot. Oamenii trebuie să ştie că toate acestea sunt periculoase şi boala asta trebuie tratată”, avertizează Sorana.
Despre relaţia cu fostul soţ, cu familia ei, despre actuala poveste de dragoste şi despre alte multe lucruri surprinzătoare din viaţa ei, Sorana vorbeşte deschis în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la 16.30, la Antena Stars.