Sorana (ex- ASIA) s-a căsătorit religios cu Paul Moga (Poze)

Apropo.ro / 25.06.2012, 14:30
Sorana Mohamad, ex-ASIA, s-a căsătorit religios, weekend-ul trecut, cu Paul Moga, un prieten din copilărie.

Sorana Darclee Mohamad trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de Paul Moga. Cei doi se cunosc de aproape o viață, adică… din copilărie.

Weekend-ul ce tocmai a trecut, Sorana și Paul au avut cununia religioasă, eveniment la care au participat toți cei dragi lor.

Sorana Mohamad si Paul Moga

Căsătoria religioasă a avut loc la Biserica Izvorul Tămăduirii din București, iar petrecerea de după la Press House Ballroom.

Cei 250 de invitați la nuntă au avut parte de multe surprize din partea mirilor. Sorana nu a fost de acord cu obiceiul „furatul miresei”, iar tortul de nuntă a fost o inveție de-a ei, dar extraordinar de bun.

Rochia ei de mireasă a fost de tip sirenă. dantelă albă cu trenă, creată de libanezul Ellie Saab.

„Mi-am ales rochia de mireasă, este creată de Elie Saab. Mi-a luat un sfert de oră să mă decid. Am vrut o rochie de la designerul meu preferat. Am văzut-o și, doar că să fiu sigură, l-am rugat pe soțul meu să mă ajute”, a mărturisit Sorana.

Sorana Mohamad si Paul Moga

Unul dintre momentele de savoare de la nuntă a fost dansul Soranei cu Dan Bordeianu, acesta reușind, fără intenție, să o calce pe rochie, pentru ca mai apoi să se împiedice amândoi și să cadă pe podea, sub privirile invitaților.

Nimeni nu s-a supărat, ci toată lumea s-a distrat.