Sorana, grave probleme de sănătate după emisiunea „Ferma Vedetelor”. Ce a păţit vedeta?

De: Cătălina Matei / 21.11.2016, 15:27
Sorana, grave probleme de sănătate după emisiunea „Ferma Vedetelor
La jumătate de an de la încheierea filmărilor pentru reality-show-ul „Ferma Vedetelor”, Sorana Darclee Mohamad (33 de ani), continuă să se confrunte cu probleme de sănătate.

Durerile de la piciorul stâng, în urma accidentelor repetate, nu-i dau pace nici astăzi. Glezna arată ca un butuc, căci s-a inflamat foarte mult, iar vânătăile se măresc de la o zi la alta.â

Sorana de la Ferma vedetelor, pictorial sexy cu nurii la vedere!

O vedetă de la noi, hărţuită sexual! Uite ce a putut să păţească

„Nu sunt foarte bine cu picioarele, am rămas cu nişte semne destul de urâte, deja am început să mă îngrijorez. Voi merge să-mi fac nişte investigaţii amănunţite. Am rămas cu nişte vânătăi, care văd că în fiecare zi se fac tot mai mari şi sunt mai vizibile, cel puţin la piciorul stâng, toată glezna e o mare vânătaie. Dacă mă vede cineva zice că mă bate acasă, căci parcă m-ar lovi cineva peste picioare”, a spus fosta solistă a trupei ASIA pentru click.

Dar măcar toată suferinţa nu a fost în zadar, căci deşi n-a pus mâna pe marele premiu, de 50.000 de euro, tot a primit un salariu cu trei zerouri, pe perioada şederii, astfel că, din banii strânşi, ea şi-a deschis Restaurantul „Casa cu nuci”