Sorana, în braţele lui Liviu Vârciu: „Eşti cel mai frumos bărbat din lume!”

De: Alexandra Necsoiu / 30.05.2017, 11:41
Sorana, în braţele lui Liviu Vârciu: „Eşti cel mai frumos bărbat din lume!”
Miercurea aceasta voia bună e la ea acasă într-o nouă ediţie „Zaza Sing”. Pe lângă multă muzică bună, telespectatorii Antena 1 au parte şi de poante, mai ales că în platoul emisiunii vor sosi trei vedete cu chef de distracţie: Sorana ex-A.S.I.A., Andreea Bălan şi Dima Trofim dau testul versurilor miercuri seara la „Zaza Sing”.

Pentru că sunt prieteni buni de ani de zile, Sorana şi Liviu nu vor pierde ocazia să facă glume, astfel că joviala cântăreaţă îi va mărturisi prezentatorului de la Antena 1: „Ţi-am spus că eşti cel mai frumos bărbat din lume?” La rândul lui, Liviu îi va răspunde galant: „Mă simt ca în liceu. Ne ştim de 1.500 de ani, vă dau cuvântul meu de onoare că această fiinţă nu s-a schimbat nicio secundă.”

Cât de bine se pricep la versuri cei trei artişti invitaţi la „Zaza Sing”, ce melodii vor avea ei de mimat, dar şi cum îi vor ajuta pe concurenţi, telespectatorii Antena 1 află miercurea aceasta de la 20.30. Şi pentru că versurile sunt la putere în această emisiune, Liviu Vârciu şi Flick se vor întâlni cu personaje cât se poate de carismatice: o specialistă în comunicare e decisă să îi întreacă pe toţi şi să câştige premiul, cu o atitudne de războinică, în vreme ce un profesor de Educaţie fizică va arăta că se pricepe nu doar la mişcare, ci şi la compus. Acesta vine pregătit cu versuri pe care le dedică celor doi amfitrioni ai emisiunii: „De Liviu ce pot spune / E că face glume bune / Energic şi carismatic / Şi, de ce nu, chiar simpatic. / Iar Flick are un talent / Scoate rime permanent / Nu-i fac caracterizare / Ştie că e foarte tare.