Sorana lansează videoclipul piese “Poveşti”

De: Nicoleta Nicolae / 06.05.2015, 10:00
Sorana lansează videoclipul piese “Poveşti”
Cântă de la 3 ani şi a ajuns să lanseze prima sa piesă. Şi nu oricum, ci cu sprijinul lui Marius Moga.

„Faceţi cunoştinţă cu un artist complet: are o voce superbă, compune şi produce muzică, şi-a regizat propriul vlog (“Povesti by Sorana”), iar acum îşi dă examenul în videoclipul primului ei single, „Poveşti”. Sorana este una dintre cele mai importante lansări DeMoga Music din anul 2015!” a declarat Marius Moga.

“Azi e prima zi din viata mea! Cânt de cand aveam 3 ani si asta e momentul pe care l-am asteptat toata viata mea! Am lansat „Povesti”, prima mea piesa, la care am lucrat impreuna cu Marius Moga, care ma sprijina enorm in cariera mea muzicala,Adda, Madalin Rosioru si Alex Cotoi. Sper sa va placa piesa mea!“ a marturisit Sorana emotionata, in ziua lansarii.

Videoclipul „Poveşti”, regizat de Bogdan Păun şi Sorana, avându-l ca producător executiv pe Marius Moga, s-a filmat la Libraria Carturesti Verona. Povestea piesei este exprimata in clip prin dans, o coregrafie facuta de Istvan si o prezinta pe Sorana in trei ipostaze nonconformiste si antitetice, care exprima starile incercate de o persoana dupa o poveste de dragoste care s-a terminat.