Sorana, supărată de trădarea din ”Ultimul Trib”: ”Eu nu aş fi alungat-o pe Daniela Crudu din echipă”

De: Alexandra Necsoiu / 08.11.2018, 13:39
Sorana, supărată de trădarea din ”Ultimul Trib”: ”Eu nu aş fi alungat-o pe Daniela Crudu din echipă”
Decizia Lemurilor de a o trimite pe Daniela Crudu în echipa Cameleonilor a revoltat-o pe Sorana, chiar dacă aceasta nu a avut curajul să le spună acestora. ”Alungat este cuvântul”, descrie Sorana trătarea din ”Ultimul Trib”, în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

După ce a fost folosită ca monedă de schimb de Lemurii din ”Ultimul Trib” pentru a-şi achita pedeapsa primită, Daniela Crudu a ajuns alături de Cameleoni pe insula pustie din Madagascar, iar din prima seară asupra lor s-a abătut o furtună care i-a pus pe toţi la încercare. ”A fost foarte greu pentru ea, a ajuns şi pe insulă, a şi plouat-o! Abia aştept să vadă lumea că Daniela Crudu nu e chiar aşa cum o văd ei la televizor, o asistentă TV care e pusă mereu pe glume. Are şi o altă latură, cea de luptătoare”, a spus Silviu Mircescu, noul coleg de echipă al Danielei Crudu.

”Transferul” acesteia a supărat-o şi pe Sorana, care consideră că Lemurii ar fi trebuit să renunţe la un alt membru care nu are loc în echipă. ”Unele strategii se văd, doar să fii incredibil de naiv să nu le vezi… Eu nu aş fi alungat-o pe Daniela sub nicio formă pentru că echipa aceasta când a plecat din România a plecat sub formă de echipă de vedete. Deşi am spus că Ioana îmi e foarte dragă, e o sportivă extraordinară, un coechipier bun şi priceput, dar cu toate astea, eu nu aş fi alungat-o pe Daniela din echipă. Exact acesta e cuvântul – alungat! Eu nu cred că va câştiga Ionuţ, deşi strategiile lui sunt foarte bune şi îşi doreşte, eu cred că va câştiga Chiriţă. Şi, sincer, îmi doresc să câştige Daniel Chiriţă!”, mărturiseşte Sorana în această seară, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.