Sore a slăbit 8 kilograme. Iată cum!

Redacția / 29.12.2013, 14:30
Sore a slăbit 8 kilograme. Iată cum!
Sore a câștigat locul doi la "Dansez pentru tine" și povestește în noul număr al revistei "Ce se întâmplă, doctore?" ce impact au avut antrenamentele asupra organismului.

 „Corpul și condiția fizică de acum au rezultat în urma competiției. E adevărat, am material genetic bun însă sportul face minuni. Două luni de antrenamente intense m-au adus la mult speratele pachețele, la mușchi definiți și la rezistență la efort. Ține doar de mine acum să mențin ceea ce am acumulat, o să încep să merg la sală dar tot axat pe dans, la clase de cardio – zumba și dance” spune Sore care a slăbit 8 kilograme după „Dansez pentru tine” și care descrie pe larg în revistă dieta pe care o ține pentru a-și menține silueta.

Pentru că suntem în sezonul răcelilor, Oana Cuzino oferă în numărul de ianuarie-februarie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” soluții pentru a combate simptomele neplăcute. „Nu ocoliți ceapa și usturoiul: sunt cele mai puternice antibiotice naturale, cunoscute și apreciate încă din antichitate pentru proprietățile și efectele lor benefice asupra sănătății, iar cercetările moderne n-au făcut decât să confirme ceea ce strămoșii noștri știau. Vitaminele A și E și mineralele ca potasiul, calciul, fierul și sulful fac ca aceste ingrediente să ne ajute să ne menținem sănătatea. Usturoiul își pierde din proprietăți atunci când este gătit, așa că cel mai bine este să îl consumați în formă crudă, 1-2 căței pe zi” recomandă Oana Cuzino în paginile celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe din România.

 

Luana Ibacka este protagonista unui pictorial sport în „Ce se întâmplă, doctore” alături de antrenorul său și se declară împotriva curelor de slăbire. „A mânca mai puțintel și mai cu atenție, DA, a-ți alege combinațiile alimentare, DA. Dar a supune organismul la suprimări totale alimentare mi se pare o decizie extremă, mai ales dacă nu este vorba despre un regim medical sau făcut într-un centru unde ești supravegheat. |mi plac câte o cură de detoxifiere și câte o săptămână de hrană lichidă, colaborez cu o clinică de gen și știu cât este de important să te investighezi înainte și după o curățire a organismului” declară Luana Ibacka.

 

Tot din ultimul număr al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” cititoarele pot afla totul despre beneficiile masajelor cu miere, ulei de argan și ulei de cânepă, pot descoperi cum să gătească meniuri hiperproteine și sosuri sănătoase și cum se pot lăsa de fumat. De asemenea, din revistă nu lipsesc trucurile de machiaj pentru blonde, aventurile pofticioasei mereu la dietă în Thailanda și tendințele din 2014 în ceea ce privește dieta, sportul, relaxarea și sănătatea familiei. Noul număr al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” va fi disponibil pe piață începând de sâmbătă, 28 decembrie.