Sore, Alexia și Ana, ispitele fierbinți din „Pariu cu viața”

Apropo.ro / 28.05.2013, 10:30
Sore, Alexia și Ana, ispitele fierbinți din
Sore, Alexia și Ana, protagonistele serialului "Pariu cu viața", spun cum se pregătesc pentru sezonul estival.

Sore, Alexia și Ana au realizat un frumos pictorial pentru ProTvMagazin. Cele trei actrițe fierbinți din „Pariu cu viața” au pozat în costume de baie, special pentru vara care se apropie.

Cele trei vedete au mărurisit ce înseamnă vara pentru ele:

Sore Mihalache își dorește o vacanță pe o plajă, alături de prieteni… și o rulotă: „Atunci când mă gândesc la vară, îmi vin în minte tenul atins de soare, părul mai deschis la culoare, marea, prietenii și senzația de libertate. Sunt o mare iubitoare a vacantelor în țările calde așa că indiferent dacă vara aceasta îmi voi face sau nu o vacanță, plănuiesc să îmi iau cei mai apropiați prieteni și să îi duc pe o plajă pustie cu… rulota!

Sore mai spune că întotdeauna poartă cu ea, la plajă, crema de protecție solară: „am descoperit de curând o cremă organică autobronzanta pe care s-o folosesc până voi reuși să mă bronzez natural. Însă chiar și așa, folosesc factor de protecție 30 pe plajă, pentru că sunt conștientă cât de nociv este soarele în zilele noastre.”

vedete

Ana, Alexia și Sore

Alexia Talavutis nu are încă detaliile de vacanță stabilite, dar vrea să meargă într-un loc cu palmieri, plajă și soare: „nu mi-am luat biletul de avion pentru această vacanță, dar știu sigur că voi merge într-un loc unde voi fi înconjurată de palmieri, plajă și mare.

Alexia a mai adăugat că va lua cu ea, în vacanță, doar 4 costume de baie.

Ana Baniciu (Dana în serial) nu știe ce va face vara aceasta, dar îi plac vacanțele neplănuite: „Am în plan și niște plecări în afara țării, dar sunt de parare că vacanțele neplanuite sunt cele mai reușite. Așa că aștept propunerile colegilor mei ai vedem ce iese! În orice caz, se anunță o vară superbă!„.

Și dacă nu știe sigur unde va merge să se bronzeze, Ana vorbește despre cum se leagă vara cu dragostea: „Nu sunt îndrăgostită, dar nu este timpul pierdut! Încă aștept „prințul”, nu mă grăbesc și sunt convinsă că atunci când va fi să fie, o să se merite toată așteptarea! Cu siguranță vară se leagă foarte multe idile, cine știe… Poate vara asta este cu noroc!„.

Citește mai multe detalii despre interviul cu actrițele Sore, Alexia și Ana din „Pariu cu viața”, pe ProTvMagazin.ro