Sore din LaLa Band: “M-aş rade pe cap pentru un rol important”

De: Cătălina Matei / 01.11.2011, 11:16
Sore din LaLa Band: “M-aş rade pe cap pentru un rol important”
Sore, cântăreaţa din LaLa Band şi actriţa din “Pariu cu viaţa”, e o figură fresh în rândul vedetelor de la noi. E frumoasă şi ambiţioasă, iar pentru un rol, ar fi în stare de schimbări drastice.

– Sore, cum te întreţii?
Nu sunt o împătimită a dulciurilor, însă îmi place foarte mult mâncarea chinezească, pe care o şi savurez destul de des. Evit în general pâinea, pastele (foarte rar consum), dansez foarte mult, râd mai mereu şi folosesc creme hidratante dimineaţa şi seara pentru că la filmări port destul de mult machiaj.

– Care ar fi cea mai îndrăzneaţă schimbare de look pe care ai face-o vreodată?
Cred că dacă un rol cu adevărat important pentru mine ar cere-o, m-aş rade şi pe cap.

– La ce vârstă ai început să te machiezi şi ce tip de machiaj adopţi de obicei?
Prima oară m-am dat cu rimel şi blush în clasa a VIII-a. În timpul liceului am mers foarte mult pe naturaleţe, puţin fond de ten şi rimel. Însă machiajul propriu-zis l-am purtat începând cu clasa a XII-a, deci la 18 ani. Nici nu am avut nevoie prea mare. Când m-am mai domnişorit am început să fac experimente.

– Cum îţi îngrijeşti tenul în sezonul rece?
Cremă hidratantă de noapte şi de zi, plus o mască relaxantă la sfârşit de săptămână. Pentru corp folosesc o cremă grasă, pentru că mi se usucă pielea destul de uşor.

– Ce crezi despre operaţiile estetice? Ai apela la ele?
Aş apela doar în cazul în care ar fi nevoie medical. Nu ştiu cum voi gândi la 40 de ani, dacă voi avea nevoie de înfrumuseţare, însă în general, eu merg pe naturaleţe şi repet, dacă mă simt frumoasă, sunt frumoasă.

– Ai un truc de frumuseţe pe care vrei să-l împărtăşeşti cititoarelor revistei PRO TV Magazin?
Folosiţi gel de duş cu aromă de cocos, balsam de buze pe bază de morcovi şi mult parfum de iubire.

– Cum merge treaba cu LaLa Band şi ce noutăţi pregătiţi acum?

LaLa Band îşi întinde aripile din ce în ce mai mult peste public. Avem concerte şi înregistrări în studio, tocmai ce am lansat piesa „LaLa Love Song”, o melodie pozitivă care vorbeşte despre nebunia în dragoste şi filmăm zilnic pentru „Pariu cu viaţa”.
Dana Popa

Pariu cu viaţa” se difuzează luni, la PRO TV.