Sore din „Pariu cu Viața” apare în primul ei pictorial glossy, în revista InStyle

De: Gabriela Voicu / 08.11.2012, 15:41
Sore din
Sore a acceptat provocarea InStyle de a realiza primul ei pictorial glossy pentru numărul de noiembrie al revistei.

Pictorialul pentru numărul de noiembrie al revistei InStyle o prezintă pe Sore Mihalache din „Pariu cu Viața” așa cum este ea: ambițioasă, naturală, curajoasă, pozitivă. Sore chiar se caracterizează singură în interviul din InStyle: „Știu că se spune că Scorpionul este mai mai dificil și ranchiunos… Dar, eu nu sunt deloc rea! Nu suport să mă cert cu oamenii.”

Despre experiența ei de până acum și despre cum i s-a schimbat viața de când a luat rolul din „Pariu cu Viața”, Sore povestește în InStyle: „Eu am terminat Regie de Film la Hyperion. Voiam să devin regizor și atunci mi-am zis că ar fi bine să fac și cursuri de actorie, ca să înțeleg mai bine actorii. Atunci am fost șase luni la Școala de Actorie a lui Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță. (…) Iar primul casting la care am fost a fost cel pentru „Pariu cu Viața” și așa am luat rolul. Și de atunci mi s-a schimbat viața!”

Sore, pe coperta InStyle

InStyle a întrebat-o pe Sore daca e chiar îndrăgostită de Rafa, iar ea afirmă cu tărie că răspunsul este da. „Poate pare ciudat fiindcă el este mai mic, abia face 20 de ani. Ne-am cunoscut la casting, apoi am devenit prieteni.” Sore povestește în continuare: „N-a fost nimic romantic între noi, până anul acesta în iunie… Mi-a luat ceva timp să-l accept pentru că inițial nu voiam nici în ruptul capului să am o relație cu un băiat mai mic decât mine. (…) Mi-a oferit un echilibru. În această perioadă a vieții mele eu muncesc foarte mult, și el este acolo să mă susțină și să mă ajute.”

Cei doi locuiesc împreună de cinci luni, iar Sore mărturisește în paginile InStyle că părinții lor sunt de acord. Cu atât mai mult cu cât ea de la 17 ani nu mai stă cu ei: „Asta s-a întâmplat fiindcă ai mei locuiesc în Corbeanca, iar mie îmi era greu să ajung în fiecare zi la liceu. Atunci când ei s-au mutat acolo, eu am rămas în apartamentul părinților din București.”

Iar despre șansele pe care le dă relației cu Rafa, Sore afirmă în InStyle că nu s-a cuplat cu gândul că se vor căsători și vor avea doi copii: „sunt în relația asta acum pentru că asta simt, dar atât timp cât va dura, va fi o relație sinceră. Nu aș putea niciodată, ți-am zis, să fiu cu cineva doar pentru proiect. (…) Nu-mi plac dulcegăriile. Sarea și piperul relației noastre sunt certurile, și ne certăm în fiecare zi, din toate mărunțișurile casnice!”