Sore îi face concurenţă Angelinei Jolie

Apropo.ro / 09.01.2015, 08:00
Sore îi face concurenţă Angelinei Jolie
Sore a început în forţă noul an. După lansarea noului single “Magnet de frigider”, artista a acceptat o nouă provocare, legată de look.

Sore a fost transformată în Lara Croft de echipă de specialişti de la Jovsky Studio formată din Adrian Perjovschi, Geanina Florina şi Cristina Bârsan pentru o şedinţă foto special realizată pentru blogul ei, http://soreonline.com/. Artista şi-a ales acest personaj interpretat de Angelina Jolie pentru ca este o femeie puternică, luptătoare, independenţă.

“Adi este creatorul frezei de succes, cum îmi place să spun, în sensul că în 2011 ne-am cunoscut odată cu filmările pentru “Pariu cu Viaţa”, iar el mi-a inventat look-ul de blondă rebelă cu părul scurt.  Aşa că ne cunoaştem foarte bine şi m-am lăsat fără griji pe mâna lui şi a echipei lui. Mi-a plăcut să intru în pielea personajului Lara Croft, în special pentru că visez de ceva timp să joc într-un film de acţiune”, spune Sore care a îmbrăcat o ţinută Irenka creată special pentru această şedinta foto.

“Ne cunoaşteam de 4 ani şi am colaborat întotdeauna foarte bine. Sore este mereu plină de idei, energică şi are un entuziasm fantastic la fiecare proiect. Pentru shooting-ul acesta am pregătit culoarea pe o bază naturală cu şuviţe deschise şi am apelat la ajutorul colegei mele, Geanina Florina care este specialistă în împletituri, iar make up-ul a fost realizat că de fiecare data de Cristina Barsan. Suntem foarte mândri de rezultat”, spune hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

Astfel că, începutul anului 2015 este unul plin pentru Sore: implicarea în proiectul “Transformari radicale by Jovsky”, premiera noului single, “Magnet de frigider”, lansat de HaHaHa Production si Media Pro Music va avea loc luni, pe 12 ianuarie, iar pe 27 februarie Sore asteapta lansarea primului lungmetraj in care a jucat, “De ce eu?” in regia lui Tudor Giurgiu.

“Magnet de frigider” este o piesa complexa din punct de vedere muzical, imi place fiecare nota din piesa, eu am scris versurile si linia melodica. Filmul “De ce eu?” reprezinta primul meu pas spre cinematografia romaneasca, sunt onorata ca Tudor Giurgiu m-a ales pentru filmul sau si sper ca mesajul filmului sa ajunga la cat mai multi oameni, ca sa schimbam impreuna lumea in care traim”, adauga Sore.

Tags: