Sore intră în afaceri. Cântăreaţa îşi lansează prima colecţie de haine

De: Cătălina Matei / 14.10.2014, 11:41
Sore intră în afaceri. Cântăreaţa îşi lansează prima colecţie de haine
Artista îşi va lansa prima colecţie de haine, “Hard Coeur by Sore”, la târgul Cloud No. 9 care va avea loc în weekendul 25-26 octombrie, la The Tube, în Centrul Vechi. Invitata specială la a zecea ediţie a târgului, Sore îşi va prezenta creaţiile la care a lucrat în ultima perioadă, pasionată fiind de modă încă din copilărie.

“Ideea a venit în urma multor ţinute făcute pe la croitorese sau încropite din mai multe bucăţi, pe acasă. Mă inspiră fiecare zi, fiecare sentiment şi fiecare om important din viaţa mea. La fel ca în muzică.

Am selectat, special pentru târg, câteva piese din piele, combinaţii de piele cu prinţ, rochii din jerseu cu tot soiul de inserţii, ba din tulle sau din plasă, jachete şi poncho-uri. Toate piesele au ca şi numitor comun nonconformismul, sunt creaţii în linii simple, dar cu un touch de acel ceva”, spune Sore.

Cel mai mare susţinător este mama ei, care o va şi însoţi la târg: “Voi avea şi ajutorul mamei mele, care va fi sâmbătă şi duminică alături de mine acolo. M-a inspirat încă din copilărie şi continuă să o facă. Am pregătit – special pentru lansare – poncho-uri şi trei piese new entry, care se vor găsi pentru prima oară la târg, din capsulă de piele cu print. Sunt emoţionată, sincer”, adaugă Sore.