Sore lansează un nou videoclip, “Beautiful Life”

Apropo.ro / 04.02.2013, 13:04
Sore lansează un nou videoclip, “Beautiful Life”
Sore lansează astăzi o nouă piesă, “Beautiful Life”, interpretată împreună cu Mihai Ristea, single pentru care cei doi artişti au filmat şi un videoclip fresh şi plin de culoare, regizat de Iulian Moga.

“După succesul cu , mi-am dorit o melodie care să continue ideea de nonconformism şi aşa s-a născut , un single care păstrează o doză de ceva diferit. Sper că va fi pe placul fanilor mei. Este o melodie la care eu ţin foarte mult, versurile sunt scrise de mine şi îmi doresc să se bucure de un real succes. Mai mult decât atât, mă bucur că interpretez această piesă cu Mihai Ristea, un artist şi un producător pe care îl respect şi îl admir foarte mult’”, a spus Sore. „Beautiful life” este o piesă creată în studiourile HaHaHa Production şi lansată în colaborare cu  MediaPro Music, pentru care cei doi artişti au filmat si un videoclip fresh şi plin de culoare. “A fost mai mult decât plăcut să lucrez alături de Soré, suntem prieteni buni şi ne inspireăm unul pe altul. este o piesă în care eu cred foarte mult şi pe care sper să o ascultaţi în cele mai frumoase momente”, a spus Mihai Ristea.

Clipul piesei reuşeşte să transmită instant o stare de bine: spune povestea romantică a doi îndrăgostiţi şi îi arată pe cei doi atât în ipostaze tandre, la o cină romantică, dar şi în momente amuzante, costumaţi ăn super-eroi. Sore şi Mihai au fost costumaţi în Wonderwoman şi Superman, apoi în Gwen Stefani şi Slash. În opinia lui Sore, tocmai acest comportament jucăuş al celor doi iubiţi reprezintă mixul perfect pentru o relaţie ideală.