Sore, noi detalii despre sarcină: „Nu m-am îngrăşat, doar burta s-a mai mărit!

De: Nicoleta Nicolae / 23.11.2015, 10:20
Sore, noi detalii despre sarcină: „Nu m-am îngrăşat, doar burta s-a mai mărit!
Sore a dat noi detalii despre felul în care decurge sarcina ei şi a mărturisit că va cânta până în ultimul moment.

„Am spus, nu mă voi schimba voi rămâne la fel, am spus că nu vreau să mă maturizez peste noapte, doar să mă responsabilizez. (…) A mai crescut, iese prin franjuri pe aici, a mai crescut burtica, de îngrăşat nu m-am mai îngrăşat doar burta s-a mai mărit. În momentul de faţă, trei kilograme. Voi cânta până în ultimul moment, până când pot şi apoi când voi putea să revin pe scenă, voi reveni,” a declarat Sore, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

Cântăreaţa spercă ca fetiţa ei să îi moştenească formele, dar şi vocea. De asemenea, ea a mărturisit şi că bebeluşul dă din picioruşe.

„Da, da, dansează e balerină,eu îi cânt şi ea dansează, sper să îmi cânte şi ea mie mi-aş dori foarte tare să îmi moştenească vocea. În continuare nu îmi e rău, n-am niciun fel de poftă ieşită din comun ,mănânc normal ,sunt foarte agitată, muncesc foarte mult şi probabil şi ăsta este motivul pentru care nu am luat atât de tare în greutate. (…) Am primit foarte multe cadouri, am primit un pătuţ, botoşei de toate felurile, şosete, păturici, prostiuţe”,  a mai adăugat artista.

 

Tags: