Sore o vrea pe Antonia… într-un duet muzical

De: Carmen Ulian / 15.07.2014, 17:30
Sore o vrea pe Antonia... într-un duet muzical
Sore a declarat într-un interviu recent că și-ar dori să cânte alături de Antonia, Pink și Bruno Mars.

Nonconformistă și cu un aer fresh, Sore a cucerit inimile a milioane de fani din întreaga țară, după apariția sa în trupa „LaLa Band” și după rolul din serialul „Pariu cu viața”.

PTVM – Cel mai frumos dar ți se pare viața! Așa am citit pe blogul tău! Te consideri o norocoasă?

Sore: Sunt extrem de norocoasă pentru că sunt sănătoasă și am putere de muncă să fac tot ce îmi trece prin cap. Am noroc să mi se împlinească multe vise, am noroc să cunosc oameni frumoși, însă știti cum se spune… norocul ți-l mai faci și singur.

PTVM  – Scrii frumos! Te-ai gândit să-ți așterni gândurile într-o carte?

Sore: Mulțumesc, nu m-am gândit atât de departe, însă, dacă aș lansa o carte, cândva, ar fi un roman de ficțiune, categoric.

PTVM  – Care este single-ul verii semnat Sore? Înc mai lucrezi la el sau urmează să-l lansezi?

Sore: Single-ul verii este piesa „Inima”, lansată pe 26 iunie. Se bucură și de un videoclip colorat și cu o poveste interesantă. Mi-am dorit mult o piesă efervescentă dar totodată cu un mesaj puternic și, iată, că dorința mi s-a îndeplinit. (apropo de noroc)

PTVM  – Cu ce artist de la noi ți-ai dori un featuring? Dar de afară?

Sore: Sunt mulți artiști care îmi plac, așa că alegerea este dificilă. Cred că din România ar fi interesant să scot o piesă cu Antonia iar din străinătate visez la Pink, Bruno Mars și Disclosure.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Sore, pe protvmagazin.ro