Sore sare cu paraşuta în noul său videoclip (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 27.06.2014, 09:00
Sore sare cu paraşuta în noul său videoclip (VIDEO)
După succesul înregistrat de single-ul “Dor să-ţi fie dor”, Sore revine cu o nouă piesă, perfectă pentru vară, “Inima”. Iar videoclipul piesei este unul extrem de dinamic, pentru că, printre altele, artista a sărit cu paraşuta!

Piesa a fost compusă de Sore, alături de Mihai Andrei şi Elena Moroşanu, iar versurile au fost scrise de Sore, Elena Morosanu şi Diana-Alexandra Moraru.

“După cum spune şi titlul piesei, mi-am ascultat şi de această dată inima şi instinctul. ‘Inima’ mi s-a părut cea mai potrivită alegere că follow-up după ‘Dor să-ţi fie dor’. Este o piesă la fel de sinceră, al cărei mesaj îmi doresc să ajungă tot la fel de aproape de inimile ascultătorilor”, a spus Sore.

Noul single, lansat împreună cu MediaPro Music, beneficiază de un videoclip spectaculos, plin de energie şi adrenalina, regizat de Alex Fotea şi produs de ICLOUD9.

Ţinutele artistei au fost realizate de Andra Moga, de coafuri s-a ocupat Ana Maria Cordun, iar machiajul a fost asigurat de Mirela Ecobici.

În cele patru zile de filmare, Sore a făcut wakeboarding la Snagov, în locaţia Dolce Vita, cu ambarcaţiunea Nautique Super Air 210, a filmat pe malul mării, la Briza Pub & Beach din Mamaia, în preajma hotelului Orfeu, şi a sărit în tandem cu paraşuta, la TNT Brothers, pe Aerodromul Clinceni.

“A fost un clip plin de peripeţii! Am depins de vreme, care ne-a cam jucat feste, motiv pentru care am şi filmat pe parcursul a mai multor zile. ‘Inima’ este unul dintre videoclipurile pentru care am lucrat cu extrem de mare plăcere, am sărit pentru prima oară în viaţă cu paraşuta, special pentru filmări – mereu am căutat un motiv să amân acest moment, nu aveam suficient curaj. Mă bucur că am reuşit să introduc într-un singur clip două sporturi extreme, saltul cu paraşuta şi wakeboardingul, pe care îl practic de un an”, a mai spus artistă.