Sore, scrisoare emoţionantă pentru fetiţa ei nenăscută!

De: Nicoleta Nicolae / 29.10.2015, 08:43

Sore, scrisoare emoţionantă pentru fetiţa ei nenăscută!
Recent, artista a mărturisit, în cadrul unui mesaj pe care l-a postat pe pagina personală de sociaizare, că este însărcinată.


Cu un zâmbet larg pe buze, Sore a declarat marţi, în cadrul emisiunii pe care o moderează, că aşteaptă o fetiţă şi că va face nunta după ce va naşte.”Vreau să fiu o mireasă slabă, ca să beau şi eu două pahare”, a spus cântăreaţa.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de i-a şi scris o primă scrisoare bebeluşului ei din burtă.

„Draga mea, acum secretul nostru nu mai este doar al nostru… Am făcut publică minunea venitii tale pe lume şi îţi mărturisesc cum că mă încearcă multe sentimente noi, pe care încă nu ştiu cum să le gestionez. O parte din mine vrea să te ţină ascunsă în universul nostru de acasă, altă partea vrea să spună fiecărei persoane despre cât de minunată vei fi, despre cât de frumos creşti şi despre cât de fericită sunt pentru că m-ai ales”, a scris Sore pe blogul ei.

„Voi fi sinceră cu tine, nu ştiu ce mă aşteaptă. Primesc sfaturi şi aud poveşti, însă ştiu că ce vom avea noi doup va fi unic, incomparabil cu late poveşti şi tot ce îmi pot dori este să nu te dezamăgesc vreodată, să fii mândră de mama tat, să nu te jenezi cu părinţii tăi nici la adolescenţă, când ştiu că te vor năpădi hormonii vârstei şi să fim cele mai bune prietene. Cred că ne ajută şi diferenţa de vârstă, atunci când vei împlini 20 de ani sper că vei fi fericită să ai o mamă de 46 de ani, gata să te însoţească la petreceri şi să îţi asculte poveştile de iubire.

Îţi mulţumesc pentru că îmi oferi cea mai liniştită călătorie înspre a te cunoaşte, fără simptome deranjante, dar bag de seamă că îţi place să ne trezim la trei dimineaţa, să prindem răsăritul împreună… ceva îmi spune că ai sufelt de artistă. Sper să mai existe internetul şi atunci când vei vrea să citeşti prima scrisoare adresată ţie, ca să ai dovada vie cum că mămica ta îţi promite în faţa tuturor ca absolut orice vei alege să devii în viaţă, voi fi susţinătoarea ta numărul 1. Şi îţi mai promit ceva: să te iubesc cum n-am iubit niciodată până acum, pentru totdeauna!”, a adăugat artista