Sore se confruntă cu o problemă stânjenitoare – FOTO

De: Cristiana Trifu / 06.11.2017, 14:59
Sore se confruntă cu o problemă stânjenitoare - FOTO
Majoritatea oamenilor se confruntă, la un moment dat, cu acneea, iar vedetele nu reprezintă o excepţie. Mai multe dive de la noi au această problemă, printre care şi Sore.

De ani buni, duce o luptă grea cu această problemă. Artista se confruntă cu o acnee severă de care nu reuşeşte să mai scape. Cântăreaţa a consultat mai multi medici, a făcut analize peste analize şi tot nu a reuşit să scape complet de problema medicală.

“L-a ţinut 26 de ani ascuns”. Sore a aflat cel mai bine păzit secret al mamei sale. Cum i s-a schimbat viaţa?

Vedeta şi-a acceptat problemele cu tenul şi chiar îi îndeamnă pe cei care suferă de aceeaşi boală să se simtă bine în pielea lor şi să treacă peste complexe.

„În primul rând, tuturor fetelor care au trecut de pubertate şi se confruntă cu probleme, vă înţeleg! Dar să nu vă treacă prin minte cum că nu mai sunteţi frumoase, cum că lumea se holbează, cum că aveţi de pierdut în societate din cauza asta. Cine va alege în funcţie de problema asta, v-a făcut un favor excluzându-se din start din viaţa voastră. Aşadar: orice problema de ten ar fi,  du-te sa vezi un dermatolog. In general, problemele se rezolva mai usor cu o stare de spirit buna, nu uita asta!”.