Sore şi-a sărbătorit ziua in costum de Cleopatra

Apropo.ro / 01.11.2012, 17:00
Sore şi-a sărbătorit ziua in costum de Cleopatra
Sore din “Pariu cu viaţa”, i-a sărbătorit ziua de naştere aseară, în noaptea de Halloween, printre zeci de personaje din poveşti, filme, sau actori de la Hollywood.

Sore

Sore şi-a dorit o petrecere aniversară „diferita”, astfel că a ales ca evenimentul să aibă loc de Halloween, iar invitaţii, colegii ei din „Pariu cu viaţa” au venit costumaţi în fel şi fel de personaje celebre, Cristina şi Vlad neputând fi prezenţi pentru că au avut filmare de noapte pentru serial: „Ziua mea de naştere a fost o poveste. Am avut invitaţi o mulţime de personaje de film, oameni istorici sau artişti…asta pentru că tema petrecerii organizate în ziua de Halloween a fost Famous People. M-am bucurat mult că toţi oamenii au respectat tematica şi s-au costumat, toată lumea s-a simtit bine şi s-a dansat până dimineaţa”, spune Sore.


Seara a fost plină de surprize, iar unul dintre cele mai frumoase cadouri a venit de la mama ei, care a scris pe tort un mesaj important pentru Sore : „Momentul tortului a fost emoţionant pentru că mama, cea care s-a ocupat de tort, a scris în loc de La multi ani, „I’m really different 23”, iar în momentul în care am suflat în lumânări, pe un ecran a apărut o filmare de la ziua mea de naştere de la 3 ani suflând în tort. M-au făcut să plâng:) „Vinovaţii” au fost părinţii mei şi Alexia Talavutis, prietena mea. Iubitul meu, Rapha, a fost cel care a anunţat tortul, luându-si în serios rolul de Joker”, povesteste emoţionată Sore.


Printre cadourile primite se află o cutiuţă muzicală, iar iubitul ei, Rapha, i-a dăruit doua inele preţioase marca Disney: „Cadourile primite au fost minunate… Prietenii mei din LaLa mi-au luat farduri, accesorii, hăinuţe, prietenii de la HaHaHa Production mi-au luat o cutiuţă muzicală în formă de carusel din Swarowski, iar iubitul meu mi-a luat nu un inel, ci două inele de la Disney cu urechiile lui Mini şi cu pietricele Swarowski aplicate. A fost o petrecere minunată, eu nu mi-am mai serbat ziua de la 18 ani şi pot spune că a fost un cadou potrivit pentru 23 de ani pe care îi voi împlini sâmbătă, 3 noiembrie!”, adaugă Sore.