Sore şi Alina Eremia, schimbări uimitoare de look

Apropo.ro / 16.05.2012, 16:08
Sore şi Alina Eremia, schimbări uimitoare de look
Pentru cel de-al treilea sezon, producătorii serialului “Pariu cu viaţa” le pregătesc noi surprize fanilor, printre care şi schimbări de look ale protagoniştilor.

Filmările pentru sezonul 3 au început deja, astfel că Alina Eremia trece de la buclele romantice şi cuminţi la un look mult mai îndrăzneţ şi senzual: „Odată cu admiterea la facultate, Ioana îşi propune o schimbare de look, asta însemnând să adopte o tunsoare mai modernă şi să treaca de la păr ondulat la păr drept. Eu sunt foarte fericită cu noul look, chiar aveam nevoie de o schimbare şi mă simt foarte bine in pielea mea”, mărturiseşte Alina Eremia.

Sore optează pentru o tunsoare nonconformistă, în care se regăseşte foarte bine: „Schimbarea de look a venit natural, deoarece simbolizează maturizarea Sarei, încercarea ei de a trece peste dramele trecutului şi dorinţa de a privi cu optimism spre viitor. În altă ordine de idei, pentru mine reprezintă o altă probă de curaj pentru că atât de scurt tuns n-am fost niciodată! Dar trebuie să recunosc, îmi place foarte mult şi am simţit din prima clipă că mă reprezintă!”, declara Sore.

Cristina Ciobănaşu îi va cuceri pe telespectatori cu un zâmbet strălucitor întrucât a renunţat la aparatul dentar: „Trebuia să-l scot mai devreme, dar pentru că n-am fost o pacientă tocmai ascultătoare, l-am mai purtat o vreme. Într-un fel s-a nimerit să pot să-l scot la finalul sezonul 2. Ar fi trebuit să-l mai o port o perioadă, dar am găsit alte soluţii să-mi îndrept dinţii care nu necesită purtarea aparatului. Acum zâmbesc tot timpul!”, spune Cristina Ciobanaşu, interpreta Ancăi.

Ultimul episod din sezonul 2 al serialului „Pariu cu viata” este programat pe 28 mai, de la ora 20.30, iar serialul revine cu sezonul 3 din toamna, la PRO TV.