Sore şi Rapha, din nou împreună?

De: Cătălina Matei / 17.12.2013, 11:39
Sore şi Rapha, din nou împreună?
Deşi povestea lor de dragoste s-a încheiat de ceva timp, iată că cei doi membri ai trupei LaLa Band ar putea relua relaţia.

Sore şi Rapha se afla în faţa unui nou început în telenovela “O nouă viaţă”, care va avea premieră în curând, la Acasă TV. Personajele interpretate de ei, Sara şi Cristi, încearcă să lase în urma trecutul, însă îi leagă multe amintiri şi o veche poveste de iubire.

În viaţa Sarei şi a lui Cristi apar oameni noi, care îi ajută să treacă prin momentele grele, alături de care se bucura de clipele frumoase, sau unele care, din contră, tes intrigi şi le creează neplăceri. Însă în momentul în care cei doi se reîntâlnesc este posibil ca focul iubirii să se reaprindă.

Imprevizibilă, îndrăzneaţă, sigură pe ea, frumoasă şi sexi, Sara se afla mereu în centrul atenţiei: “Sara are iniţiativa şi chiar dacă de multe ori pare egoistă, în realitate îşi doreşte să fie matură, independenta şi să aibă succes. Nouă telenovela reprezintă pentru mine confirmarea faptului că Pariu cu Viaţă şi LaLa Bând au fost şi sunt un fenomen, drept dovadă cel de-al treilea an ne prinde filmând pentru prima telenovelă muzicală din România”, spune Sore.

Cristi este un tip cool, care se visează un Don Juan modern: “După despărţirea de Sara şi-a promis că nu va mai avea o relaţie stabilă şi se ţine de cuvânt. Este un cuceritor, însă este un profesor foarte prost pentru elevul său, un puşti care îl plăteşte să-l înveţe cum să seduci o fată şi cum o faci să te iubească toată viaţa”, spune Rapha.

 

Vor reuşi oare Sara (Sore) şi Cristi (Rapha) să reziste tentaţiei de a forma din nou un cuplu? Telespectatorii vor afla urmărind prima telenovelă muzicală românească, “O nouă viaţă”, care va avea premieră în curând, la Acasă TV.