Sore şi Rapha s-au despărţit pe Facebook

Apropo.ro / 14.01.2013, 10:17
Sore şi Rapha s-au despărţit pe Facebook
După ce Andreea Marin şi Ştefan Bănică şi-au anunţat divorţul, vedetele serialului „Pariu cu viaţa” Sore Mihalache şi Rapha Tudor şiăau anunţat despărţirea.

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare, au început relaţia cu o vacanţă peste hotare, apoi s-au mutat împreună. Totul s-a dovedit a fi doar o relaţie trecătoare, ei punând capăt poveştii de dragoste. „Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru toate gândurile voastre! Din păcate, povestea noastră de iubire s-a încheiat de comun acord, am rămas prieteni foarte buni în continuare, pentru că asta ne-a legat în primul rând. Ne veţi vedea împreună la concerte şi în serial pentru că e plăcerea noastră să vă vedem zâmbind. Vă pup pe toţi… Şi vă mulţumesc pentru susţinere”, a scris Sore pe contul ei de socializare.

Sore şi Rapha au anunţat şi într-un scurt clip despărţirea şi, deşi şi-au asigurat fanii că rămân buni prieteni, admiratorii lor şi-au arătat imediat dezamăgirea, postând în numai câteva minute zeci de comentarii. „Am citit mesajele voastre şi comentariile şi vreau să vă mulţumesc tuturor că ne susţineţi în continuare în ciuda deciziei noastre de a ne separa. Dacă nu mai suntem împreună nu înseamnă că ne-am certat sau că ne purtăm pică unul celuilalt. Vă promitem că faţă de voi nu s-a schimbat nimic şi în continuare avem nevoie de voi!”, a scris şi Rapha pe Facebook.