Sore trăiește o poveste de dragoste cu Mihai Ristea

De: Mia Nicolescu / 22.01.2013, 09:13
Sore, actrița din "Pariu cu viața", a filmat vineri, alături de Mihai Ristea, un videoclip pentru noul single "Beautiful life", în regia lui Iulian Moga.

„Este al doilea videoclip la care am lucrat cu Iulian Moga, dupa „Different”, iar colaborarea noastră a decurs excelent. Lucrăm foarte bine împreună și, în plus, suntem și foarte buni prieteni”, a spus Sore.

Artista și-a păstrat imaginea fresh cu care fanii sunt obișnuiți: schimbat mai multe ținute funky, vestimentația fiind asigurată de Andra Moga, iar machiajul, realizat de Alexandra Pascu.

Nici partenerul său nu a fost mai prejos: Mihai Ristea a purtat atât haine casual, cât și un costum foarte elegant, potrivit pentru seara romantică din videoclip. În plus, pentru Mihai, ziua de vineri a fost una cu totul specială: solistul și-a aniversat ziua de naștere, el împlinind 24 de ani.

GALERIE FOTO

Sore Mihalache și Mihai Ristea

Sore și Mihai sunt foarte buni prieteni în viața de zi cu zi

„Beautiful life”, un single lansat alături de MediaPro Music, este o piesă de dragoste, perfectă pentru toți cei care iubesc. „Single-ul transmite un mesaj sincer de dragoste, despre o relație și cum ar trebui să fie ea, cu bune și rele”, a explicat Sore.

Clipul spune povestea romantică a doi îndrăgostiți și îi arată pe cei doi atât în ipostaze tandre, la o cină romantică, dar și în momente amuzante, costumați în super-eroi.

Sore și Mihai au fost costumați în Wonderwoman și Superman, apoi în Gwen Stefani și Slash, spre amuzamentul întregii echipe de filmare. „Acest mix de seriozitate și amuzament ar trebui să fie secretul unei relații ideale”, este de părere tânăra artistă.