Sorin Bontea visează la o lună de miere în Caraibe

De: Nicoleta Nicolae / 03.07.2015, 13:00
Sorin Bontea visează la o lună de miere în Caraibe
A muncit pe vase de croazieră aproape 10 ani şi îi este mai uşor să spună locurile pe care nu le-a vizitat, decât cele în care a pus piciorul, iar duminică, de la 13:00, la Dincolo de aparenţe, chef Sorin Bontea mărturiseşte unde i-ar plăcea să îşi ducă soţia într-o lună de miere: în Caraibe.

 Juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” povesteşte că ar putea scrie o carte despre peripeţiile trăite pe mare şi despre oaspeţii de seamă, aşa cum îi place să le spună tuturor clienţilor lui, pentru care a gătit. Pentru că a avut deja onoarea să gătească pentru Madonna, Sorin Bontea mărturiseşte că i-ar plăcea ca într-o bună zi să îl aibă la masă pe Al Pacino.

Acum un maestru al fineţurilor culinare, Sorin Bontea şi-a făcut majoratul cu un meniu cât se poate de simplu: sandvişuri cu salam de vară uscat, unt şi caşcaval ras. El îşi aminteşte că petrecerea s-a ţinut la el acasă, a avut 40 de invitaţi şi, pentru a avea loc toată lumea, mobila a fost scoasă. Cum arată şcoala de bucătari ideală pe care îşi doreşte să o înfiinţeze, de ce nu poate sacrifica animale şi cum îl răsfaţă soţia lui, duminică, de la 13:00, la Dincolo de aparenţe.