Sorin Brotnei, încurajat de soţia însărcinată să plece în ”Ultimul Trib”, în Madagascar

De: Cristiana Trifu / 06.08.2018, 10:51
Sorin Brotnei, încurajat de soţia însărcinată să plece în ”Ultimul Trib”, în Madagascar
Pentru Sorin Brotnei, emoţiile plecării în Madagascar sunt duble! Pe lângă experienţa deloc uşoară care i se pregăteşte în ”Ultimul Trib”, acasă îl aşteaptă soţia sa însărcinată, care urmează să nască în luna decembrie.

”E o experienţă cu care nu cred că mă voi mai întâlni, sunt sigur că vom avea parte de lucruri neaşteptate. Una e să mergi în vacanţă în Madagscar, alta e să mergi într-un concurs de genul acesta, cred că o să ne lovim altfel de lumea şi de viaţa de acolo şi forţat fiind de împrejurări, nu o să am de ales decât să trag la maximum! Cred că pot fi un bun coechipier într-o echipă, mai ales că de mic am făcut sport de performanţă şi a fost într-o echipă. Şi experienţa cu trupa Akcent a fost tot în echipă, în timp am învăţat să lăsăm din orgolii, să ne ştim fiecare locul şi ce avem de făcut şi presupun că acesta e un lucru bine-venit în ecuaţia aceasta”, spune Sorin Brotnei.

Dincolo însă de experienţa sa din Madagascar, Sorin are emoţii şi pentru ce se va întâmpla în lipsa lui acasă, în România. ”Cel mai dor îmi va fi de soţia mea, care e însărcinată. Aşteptăm un copil în luna decembrie, o fetiţă, şi o să le simt lipsa, aşa cum şi ea îmi va simţi mie lipsa. În prima fază, când mi s-a propus proiectul acesta, am refuzat cu gândul că soţia mea e însărcinată şi că nu aş putea să o las singură. După ce i-am spus de propunere, mi-a zis că ar fi o experienţă pentru mine şi ştie că mi-ar plăcea să fac nişte lucruri de genul acesta, de sport şi supravieţuire. Şi dacă ea mi-a spus că poate să mai facă un efort, abia atunci am acceptat!”, a mai spus Sorin.

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase şi de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole şi de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.
În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.