Sorin Oprescu promite că va deszăpezi și străzile mici, din cartiere

Apropo.ro / 24.11.2012, 14:00
Sorin Oprescu promite că va deszăpezi și străzile mici, din cartiere
Primarul general Sorin Oprescu a declarat că municipalitatea este pregătită pentru iarnă și că va avea grijă și de străzile mici, din cartiere, nu doar de marile bulevarde.

Primarul general Sorin Oprescu a declarat vineri seară, după inspectarea a două dintre bazele de deszăpezire a Capitalei, că municipalitatea este pregătită pentru iarnă și că va avea grijă și de străzile mici, din cartiere, nu doar de marile bulevarde.

Am fost și suntem în continuare pregătiți. Sper ca și anul acesta să fim tot atât de bine, chiar și mai bine, pentru că s-a demonstrat că se poate. (…) Vă aduc aminte că anul trecut s-a circulat și în cele mai grele zile în care a viscolit„, a declarat Oprescu, precizând că vrea ca totul să decurgă bine, din acest punct de vedere, și pe străzile mici din cartiere, nu doar pe bulevardele mari.

Potrivit datelor din programul de deszăpezire, Capitala va avea la dispoziție 591 utilaje, 3.314 angajați ai operatorilor de salubrizare și aproape 30.000 de tone de material antiderapant.

Citește mai multe detalii despre promisiunile lui Sorin Oprescu despre deszăpezire, pe Mediafax.ro