Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat din Penitenciarul Jilava

Apropo.ro / 01.05.2013, 09:32
Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat din Penitenciarul Jilava
Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat la termen, miercuri dimineață, din Penitenciarul Jilava, după ce a executat pedeapsa de un an de închisoare pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat la termen, miercuri dimineață, din Penitenciarul Jilava, după ce a executat pedeapsa de un an de închisoare pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță, omul de afaceri fiind așteptat de numeroși bodyguarzi și două limuzine.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

În 21 iunie 2012, Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat de Curtea de Apel București la un an de închisoare cu executare, pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță. Ulterior, la începutul lunii decembrie 2012, Comisia de la Penitenciarul Jilava i-a scăzut 33 de zile din pedeapsa primită.

La ieșirea din penitenciar, în jurul orei 8.15, Vîntu a fost așteptat de șapte bodyguarzi în costume negre, veniți cu două limuzine Audi și BMW.

Omul de afaceri a ieșit din închisoare îmbrăcat tot în costum negru, într-un cărucior cu rotile.

Vîntu a fost ajutat de bodzguarzi să se urce în mașina Audi adusă până în poarta închisorii și nu a făcut nicio declarație.

Întrebat de ziariști care va fi primul lucru pe care îl va face după ce va ajunge acasă, el a răspuns: „Baie”.

După ce bodyguarzii au băgat căruciorul și un baston în portbagaj, mașina a demarat, cel mai probabil, spre reședința lui Vîntu din Corbeanca.

Citește mai multe detalii despre eliberarea lui Sorin Ovidiu Vîntu, pe Mediafax.ro