Sorina Bratu şi Irina Reisler – Minunile tratamentelor corporale

Apropo.ro / 11.08.2008, 00:00
Sorina Bratu şi Irina Reisler - Minunile tratamentelor corporale
Lupta cu kilogramele în plus e preocu­parea tuturor femeilor – şi nu numai – în acest secol. Norocul este că tehnologia vine în ajutorul nostru atunci cînd dietele şi programele de exerciţii fizice nu sînt îndeajuns. Ne-au de­mon­strat-o “supravie­ţuitoarele” de la “Meriţi să fii sănătoasă”.

Am descoperit pe blogul Irinei Reisler de pe site-ul Romantica o declaraţie impresionantă: “Lupta cu kilogramele nu îmi este străină. Iar atunci cînd spun că această luptă nu este uşoară, vorbesc din proprie experienţă, nu din cărţi sau din poveştile altor… Am avut 100 de kilograme. Am slăbit 44. Cu regimul de 13 zile plus regimul disociat… Este greu, covîrşitor, obositor. Sînt momente cînd îţi vine să laşi baltă regimul, remodelarea, totul. |ţi vine să fugi şi să te ascunzi de tine, de soţul tău, de copil, de părinţi, de prieteni, de toată lumea”. Iată o mărturisire care vine să ne demonstreze că şi Irina Reisler este unul dintre “Supravieţuitori” şi că fiecare dintre noi poate ajunge acolo unde îşi doreşte numai cu ambiţie şi perseverenţă.

Regimul personalizat

Multe femei recurg la regimuri drastice, găsite prin reviste, sau cumpără suplimentele-minune care promit scăderea în greutate în timp record. Totuşi, nici o metodă nu e mai bună decît o dietă personalizată şi un program de mişcare bine gîndit pentru fiecare în parte. Acolo unde nici acestea nu mai au efect, intervin proce­durile de remodelare corporală, menite să ne redea silueta, dar şi sănătatea.

Campania iniţiată de emisiunea Irinei Reisler, “Supra­vieţuitorii”, a antrenat 12 concu­rente în cursa pentru scăderea în greutate. Rezultatele? După trei luni de campanie, s-au pierdut în total 100 de kilograme, mai precis de la un minimum de 8 kilograme pierdute pînă la cele 30 de kilograme date jos de Lucica Dichiel. Toate concurentele au slăbit şi şi-au schimbat regimul de viaţă, iar din 1 septembrie “Supravieţuitorii” demarează o nouă preselecţie pentru campania din toamnă, care va debuta pe 15 septembrie.

Şi aparatele ajută!

Tot din toamnă, o vom revedea şi pe Sorina Bratu, manager general la centrul de estetică corporală Keiko Slimspa, invitată permanentă a emisiunii, dar şi o prietenă apropiată a Irinei. Practic, cu ce le ajută Sorina pe concu­rentele de la “Meriţi să fii sănă­toasă”? Aparatele prezentate şi testate în emisiune ajută la scăde­rea în centrimetri şi la accelerarea procesului de slăbire. Procedeele sînt multiple, iar tratamentul este prescris în funcţie de nevoile fiecărei concurente: electrosti­mulare, vacuum, laser, vibromasaj, saună la termocuvertă sau la capsulă cu infraroşii şi împachetare cu crema numită fango, tunel electromagnetic, ultrasunete, tratamente de slăbire ultrarapidă cu ajutorul cavitaţiei şi drenajului limfatic sau cu ajutorul fototera­piei şi tratamentele şi împachetă­rile pentru detoxifierea şi toni­fierea organismului. Pe lîngă dieta metabolică, concurentele au urmat un program de remodelare corporală de cîte trei-patru ori pe săptămînă, cîte două şedinţe comb­inate pe zi, monitorizate de personalul calificat din saloane.