Sorina (Trupa Senzual): „Noi vedem senzualitatea ca pe o stare de spirit”

Apropo.ro / 24.11.2011, 15:01
Sorina (Trupa Senzual):
Sorina din trupa Senzual a povestit pentru Showbiz.ro ce surprize pregateste de sarbatori, dar si despre cum vedea ea senzualitatea.

Showbiz.ro: – E adevarat ca vreti sa va transformati in fete cuminti, sa purtati tinute mai decente pe scena? Nu va este teama ca v-ati putea pierde din fani?

Sorina (Trupa Senzual): Sunt de parere ca decenta pe scena tine de prestatie si nu de tinuta. Putem sa fim imbracate in orice atata timp cat show-ul nostru este live iar atmosfera creata este una excelenta. La Trupa Senzual un concert poate fi unul incendiar chiar daca suntem acoperite din cap pana in picioare. Avem mai multe costumatii de scena pe care le adaptam in functie de eveniment.

Showbiz.ro: – Se apropie luna decembrie, aveti deja stabilite concertele pentru sarbatori?

Sorina (Trupa Senzual): Pentru ca nu mai este mult timp pana la sarbatorile de iarna desigur ca unele dintre cantarile la care urmeza sa participam sunt deja stabilite. Insa agenda se afla la managerul nostru si pentru ca evenimentele sunt cele pentru care muncim sunt sigura ca le va programa astfel incat sa bifam cat mai multe in luna care urmeaza.

Sorina (Trupa Senzual)

Showbiz.ro: – Cat de senzuale sunteti?

Sorina (Trupa Senzual): Dupa cum am mai spus, noi vedem senzualitatea ca pe o stare de spirit. Spre exemplu, fata de Diana, eu sunt foarte diferita, insa in acelasi timp foarte asemanatoare.

Citeste interviul integral cu Sorina, pe Showbiz.ro!